hem & trädgård Inredning

vackra ställen i Skåne Utflyktstips

kläder & outfits Odd Molly

  6 In Trädgården

  Ge mig en näva nävor

  espresso

  Godkväll!

  Här sitter jag och städar datorn och så dyker det upp trädgårdsbilder som jag glömt visa upp i bloggen. Här kommer tre bilder med nävor som blommade så rart i maj månad. Jag försöker varje år få dem att hålla igång hela sommaren men nejnej…det vill vi inte.

  På något sätt tröttnar jag aldrig på blombilder och vackra gröna bladverk. Kort skärpdjup eller låta alla detaljer synas, vilket som. Grönt, brunt och lilarosa och taget på kvällen så man kan nästan tro att det är höst även om det var i maj.

  Det finns lite nya bloggplaner. Oj, sa jag det? Jo jag ska hjälpa till att marknadsföra Korgcenter.se lite mer med bilder och text och vi får se vilken plattform det hamnar på. Det är ju min lokala inredningsbutik nr 1 och det har ju redan varit med en hel del här i bloggen så det känns bara bra och väldigt kul. Dock är det lite klurigt att fotografera inredning och jag håller på att förbereda mig inombords. En ny blogg..ett språk som ska fungera och fina bilder som jag kan stå för samtidigt som det inte behöver vara allt för uppstyltat. Tänker jag mig…. Vi får se helt enkelt.

  Jag kommer fortsätta att finnas kvar här ändå. Lite då och då och bara referera om livet – mitt liv och det som jag har omkring mig. Foto kommer det alltid att finnas. :)

  Trädgården vill ha uppmärksamhet just nu och vi har underbart höstväder så jag hoppas på att få till några timmar snart till att få jord under naglarna. Tulpanlökar är inköpta och tomatplantorna sjunger på sista versen även om det finns många tomater kvar att plocka. Jag har i vild optimism grävt upp många perenner som ska flyttas och nu står de och flämtar efter jord i krukor. Bland annat den fina nävan på bilderna. Men den är en seg varelse som verkar klara av det mesta – utom att blomma på befallning.

  Trevlig kväll. ♥

  8 personer gillar detta inlägget.

  2 In Träning och hälsa

  Att bara totally bjuda på det

  Yo! Eller nåt. :)

  Hej kära fina bloggläsare!

  Jag har biceps. Därinne någonstans.

  Det finns en anledning att jag inte hinner med så mycket härinne i blogglandet, och det är gymmet. Jag har blivit en enveten vardagsmotionär och äntligen känns det bra. Tre kvällar i veckan gymmar hela familjen på fem personer och jag kan inte mer än att hänga på. Äntligen har jag hittat ett sätt att träna som inte ger bakslag hela tiden.

  Foten har läkt ut även om den säger i från ibland. Jag har ju haft problem med hälsporre och små inflammationer på sidosenorna. Jag kan så mycket mer jämfört med ett år sedan och det känns stort. Min kropp är inte hopplös och jag är inte modlös.

  Man har inte roligare än man gör sig… och just här stod en granne strax bredvid mig och filmade med sin iPad? Och vi pratade strunt.

  Häpp!

  Mina poseringar lämnar kanske lite att önska. :)

  Det bästa är att jag har inte ont när jag rör på mig. Mina kroniska smärtor minskar, sömnen är bättre och tröttheten och dimhjärnan är förpassade till ett dammigt hörn i garderoben och flyttar nog ut permanent.

  Det svåra är att träna på sin egen nivå. Lätt, rörligt och inte ta in så man kräks. Då går det bra och emellanåt lyfter jag tungt också men oftast inte.

  Det är så otroligt svårt för folk att fatta att man vill träna i sin egen takt. Inte pusha alltid utan kör på där det känns bra och det går att gå till jobbet dagen efter utan problem.

  Ibland kan det bli bakslag och jag reagerar väldigt dåligt på att ha träningsvärk och stelhet i kroppen. Det är precis som den överreagerar och själen säger aj aj aj.

  Men nu…men lite mer erfarenhet av lätt träning vet jag att det går över och jag kommer inte dö av ynk och ont. Bara att inte göra så stor affär av det.

  Så nu vet ni vad jag pysslar med på kvällarna. Och jag mår sååå bra. <3

  Jag saknar att blogga och fotografera väldigt mycket. Det har varit en trist sommar på det viset men finns inte tiden så gör den inte det. Målet är att fotografera och göra ett inlägg i veckan, tänker jag mig. Egentligen vill jag så mycket mer men det går inte just nu.

  Bra saker…

  Triaction sport-bh från Triumph. Inte snordyr utan överkomlig och skitbra.

  Pulsklocka Polar A300. Såklart rosa! Använder denna varje dag och PolarFlow och PolarBeat-apparna.

  Inte sponsrat inlägg men ska man blogga så ska man. :)

  Vi kan köra vidare.

  Hårfrisyr – någon sorts klippning behövs

  Brillor – gamla

  Tröja – OM

  Tights – detsamma

  Trädgård – gemensam

  Vi hörs och ses snart igen. Jag finns kvar här, bara inte så ofta.

  Kramar L

  16 personer gillar detta inlägget.

 • In Odling

  Gurka

  För första gången någonsin odlar jag gurka! Det blir hur vackra blommor som helst så det gör nästan inget om det inte blir gurkor.…

  Continue Reading →