10 In På bordet

Busy bukettglad bloggerska

Med risk för att tjata så måste jag säga att det här är en av de finaste buketter blommor jag någonsin sett. ÅH.

Så fina.

Hej igen!

Jag tänkte ge ifrån mig ett litet livstecken här i bloggen och säga hej med en bukett. Det är mycket nu och jag har jobbat 10 dagar på raken och vill bara inte mer just nu. Men nu kommer det lediga dagar och jag ska kompensera mig rejält. Det är så här en gång om året, alltid vid samma tid som jag måste ge järnet. Blommorna var till en kär vän som fyllde jämt men jag fick njuta av dom över natten tills det var dags för uppvaktning. Och wow…..

Nu längtar jag för att återta mitt eget liv igen. Ni vet när man bara jobbar och sover och allt annat faller. Jag ser fram emot att göra lite av varje igen och njuta mer av ljuset. Jag längtar efter att ha tid i köket och pyssla med mina små projekt och framför allt ska jag gå och gymma i morgon och skämma bort mig själv. Lagom mjuk träning och bli varm och go i kroppen. Min tid kommer nu och det ska bli så skönt.

Jag har inget emot att jobba lite för mycket ibland, bara den där ledigheten kommer sen och balansen faller på plats. Ett djupt andetag och jag är redan på väg ditåt.

Ha en finfin vecka så hörs vi snart igen.♥

18 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  March 5, 2017 at 22:50

  Wow ….Ljuvlig bukett & fantastiska Foton!
  /Kram

  • Reply
   Lingon
   March 13, 2017 at 14:52

   Tack och kram kära frun. :)

 • Reply
  Lotta
  March 5, 2017 at 22:56

  Väldigt vacker bukett. Visst är det lätt att springa på och jobba alldeles för mycket. Speciellt om man har ett jobb som man gillar. Fast du är en mycket klok kvinna som förstått behovet av återhämtning. Glöm inte bort det.

  • Reply
   Lingon
   March 13, 2017 at 14:53

   Nej jag försöker att minnas det. Men det är inte lätt. :)
   Stor kram!

 • Reply
  Asta
  March 6, 2017 at 11:34

  Jättesöt vas också.

  • Reply
   Lingon
   March 13, 2017 at 14:58

   Tack Asta och många hälsningar!

 • Reply
  mittgodastefinaste
  March 12, 2017 at 09:32

  Nej ibland blir det för mycket! Blommor är en fantastisk vardagslyx och energiboost!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lingon
   March 13, 2017 at 14:59

   Ja, visst är det. Önskar dig en fin vecka!
   kram

 • Reply
  Ellen Lindberg
  March 12, 2017 at 11:33

  Vilken fantastisk bukett! Älskar färgskalan och att den innehåller lite av allt. Så himla fint att få pryda sitt hem med den här, även om bara för någon natt :) Kram!

  • Reply
   Lingon
   March 13, 2017 at 14:59

   Tack Ellen och kram tillbaks!

  Leave a Reply