6 In Fototekniskt

Att vara riktigt dålig på något och shoppa finfint

Fniss.

Ja. Liksom. Sådär.

Den stora vita är Månen, de tre vita prickarna är nog Orions bälte och den gröna halofläcken är troligtvis ett flygplan?

Jag tänkte det vore fantastiskt kul att fotografera stjärnhimlen och har gjort några små försök. Snart är det dags att hoppa i bilen och köra en bit utanför byn till ett mörkt ställe utan gatubelysning. Där ska jag stå i mörkret och frysa om händerna och mumla…..sådärja. Hur var det nu? Iso? What…..??

Jag måste träna lite mera. Jodå. Och det gör mig ingenting att jag inte kan. För snart ska det nog gå. Måste bara träna.

För det hade ju kunnat se ut så här? WOW!

Bild: Randy Baumhover

 Kolla gärna in hans bilder på Flickr. Mannen är ju ett geni. :)

En vintergata som svävar över himlavalvet i nån sorts magi och övernaturligt ljus.

Ja, en sån bild vill jag ta någon gång.

Shoppingmarodören vaknade i dag och jag gjorde en snabb visit i nyöppnade Mollybutiken på Hansa i Malmö. Centralt och farligt och på fredag öppnar COS och några andra butiker där så jag måste nog kika lite till. Det blidde en femtioelfte kofta till samlingen som är en söt karamell. Yes, yes Cardigan och den får visas upp snarast. :) Godis.

Nu ska jag ge mig ut en sväng med kameran och försöka ännu en gång att fånga stjärnorna. Måste bara hitta ett par vantar först för det är jättekallt ute. Trevlig kväll!

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  msemschen
  October 25, 2016 at 22:20

  Jag har tappat min lust för att fotografera. :( Mest tror jag det handlar om att jag inte vet vad jag vill fotografera, måste byta miljö lite.
  En riktigt kall natt med strålande stjärnor gör kanske susen, får hålla ögonen öppna.
  Kram

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  October 26, 2016 at 09:22

  Waoooooooo fantastiskt vackra Foton ❤️ ….
  /Kram

  • Reply
   Lingon
   October 27, 2016 at 19:44

   Tack raring! <3
   Trevlig kväll

 • Reply
  home2tiny
  October 27, 2016 at 09:53

  Inte lätt att fånga himlavalvet men skam den som ger sig…. Japp en sådan bild skulle man verkligen kunna ta, jisses så vacker, men det tycker jag din är också. Och din karamell måste vi få se. Kramisar Tina

 • Reply
  Lingon
  October 27, 2016 at 19:45

  Karamell är på gång!
  kramis

 • Reply
  sandra
  October 28, 2016 at 10:51

  Underbart inlägg, tack för att du delar med dig och att du belyser att det inte gör något att en inte är världsbäst (än… :P )

 • Leave a Reply