4 In Kläder & Sånt

En kvällsie till

En kvällsoutfit till. :) Så här såg jag ut nyss ute runt husknuten. Massa färg och mishmash av mönster, det börjar bli kyligare igen och jag byltar på mig ordentligt. Jag känner mig grymt otränad på att ta selfies faktiskt, det som gick som en dans förut. Men kul är det och grannarna får högaktningsfullt tro precis vad dom vill.

DSC_3005

Idag har jag varit ledig och försökt göra massa saker men det visade sig att kroppen och knoppen hade ett stort behov av att vara just ledig. Så jag är ledig, lite frustrerad över allt jag inte gjorde samtidigt som det väl egentligen inte spelar någon roll alls. Come what may. Jag har ju iallafall varit väldigt bra och produktiv på att vara ledig, det är en prestation minsann. Vi säger så.

DSC_2907

Jag har ju en bra förebild här i konsten av relaxa. Selma är proffs. :)

trevlig kväll!

15 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  AnnaSC
  May 18, 2016 at 21:44

  Amen hur fin var du inte i den. också superfin och i färger. Det är du fin i. och ibland är ledig dag just det LEDIG då man gör ingenting. Då kan man göra det dagen efter det som man kanske borde gjort dagen innan… Kram AnnaSC

  • Reply
   Lingon
   May 19, 2016 at 10:31

   Tack! <3 Ha en finfin dag

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  May 19, 2016 at 09:46

  Wooooooooo fina Du & goaste Selma …
  .ʌ„„„ʌ”˜˜‟ ╮
  ≽ˉ•ˉ≼¸_„(”)

  /Jam & Kra på Er 💕

  • Reply
   Lingon
   May 19, 2016 at 10:31

   Mjau och kram tillbaka kära fru.

  Leave a Reply