4 In Trädgården

Bzzzzz. HmmmmZ…zzzluuurrphmmmm.

Humlor

Godmorgon!

Igår kväll träffade jag en hungrig humla som slurpade i sig nektar och ljudet hummm, surr, hummmmm. Det är något av det vårigaste jag vet. :-) Växten tror jag heter Rosenrips? Finns bakom vårt garage och jag ska nog se till att skaffa en egen till trädgården, har funderat på det många vårar men alltid glömt namnet. Efter blomningen är det en vanlig grön buske så då har den tydligen inte lika högt prio i mitt minne.

Ja ja ja, jag babblar. Nu mot jobbet. —> Ha en fin dag.

9 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Asta
  May 3, 2016 at 10:51

  Härom året hade vi ett humlebo i väggen till lilla huset. Riktigt mysigt. Förutom när någon av oss behövde göra något i närheten av huset för då blev de ganska sura.

  • Reply
   Lingon
   May 4, 2016 at 10:17

   Dom får ju gärna vara där, men inte för nära. :)

 • Reply
  Junitjej
  May 3, 2016 at 20:30

  SÅ fina bilder!

  • Reply
   Lingon
   May 4, 2016 at 10:18

   Tusen tack!!

  Leave a Reply