2 In På bordet

Tisdagstulpan

Hej och några tulpaner till dig som kikar in!

Tulpan

Vädret växlar mellan sol och moln och jag börjar först jobba i eftermiddag. Så skönt! Livet behöver mera sol och tulpaner just nu så jag passar på att tanka ordentligt.

Jag försöker komma igen mitt i den stora vårtröttheten som har lamslagit mig men det är inte lätt. Jag vill bara sova och sova. Men det blir bättre och efter en rask promenad i går så känner jag piggare. Håller tummarna. :)

Annars då? Internationella kvinnodagen? Bernie vs Hillary? Hur mycket kan ett katt fälla egentligen? Hur många kvadratmeter och hur stor garderob behöver jag tro? Behålla Step-on-it long jacket eller strunta i den? Blir det världskrig? Hm?

Ja. Och så har det flyttat in en hel del teak och 50-60-tal här hemma och jag stortrivs med det. Bilder kommer snart, så snart jag lyckats städa undan lite.

Kram och ha en fin dag.

11 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Asta
  March 9, 2016 at 14:44

  Fick tulpaner av några arbetskamrater när jag kom hem från sjukhuset. De pryder mitt bord här hemma hos mig. Trevligt att titta på när jag ändå måste vara hemma.

 • Reply
  home2tiny
  March 13, 2016 at 11:27

  Tulpaner får en alltid att känna sig så mycket piggare. Tack snälla för ditt tips om Magnolian, tyvärr var det för sent men nu vet jag till nästa gång. Fin söndag till dig. Kramisar Tina

 • Leave a Reply