3 In Lingon om.....

En någotsånär teknisk kväll

Alltså ibland känner jag mig inte alls som ett tekniskt snille. Tvärtom. Men det retar mig för jag borde väl ändå klara av det där? Installera nytt bredband, (fiber) och lyckas starta en teve. Men nehej… :)

Jag får väl återgå till att läsa väldigt analoga böcker och virka snurrmönster på raggsockarna i stället för att se på teve. Det där med digitalt är nog inte min grej. Just i kväll. I morgon går det nog bättre.

Doris hälsar att det är dags för spa och pälsputs. Bäst jag hoppar in i duschen. Må väl.

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Flipfloppan
  November 24, 2015 at 12:20

  Ja, i det läget (har också varit där ett par gånger) är det bättre att fortsätta en annan dag… Har du snö fortfarande, som du ju säkert sett, är det barmark i Metropolen nu. Lite dystert, men betydligt lättare att gå. Kramen

  • Reply
   Lingon
   November 24, 2015 at 13:41

   Vi har fortfarande snö. :) Och det är dessvärre svårt att ta sig fram med isfläckar på asfalten. Fast i kväll hoppas jag det är lite bättre.
   Kram!

 • Reply
  ✫Fru Eriksson
  November 28, 2015 at 12:53

  Hihi…Sötiskissen ♡
  /Nospuss!

 • Leave a Reply