6 In Favoriter & Outfits/ Klänningar, tunikor

King Louie – klänning

Hej torsdag och jag har ju lovat att visa upp mina sommarklänningar.

Upp till bevis och här är King Louie som nog har swischat förbi på någon bild tidigare i bloggen. En favorit som har supersnygg modell och vackert mönster. Kjolen är vippig och markerar midjan. Någon sorts midja menar jag. :) Elastisk, mjuk att bära och verkar hålla bra tvätt efter tvätt.

Så finemangs och jag har skaffat ännu en som är lite mera höstig i färgerna som såklart visas upp vid nästa bästa tillfälle. Idag är det första dagen på länge som jag har en jacka ovanpå klänningen. Det känns nästan lite……höstigt. Kram och ha en fin dag! ♥

10 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne
  August 27, 2015 at 13:03

  Passar dig finemang min vän !
  Kramar

 • Reply
  Flipfloppan
  August 27, 2015 at 17:54

  Håller med. Jättefin och somrig på dig. Kram

 • Reply
  Titti
  August 27, 2015 at 18:26

  Härligt sommargrön klänning.
  Var in och kikade på hemsidan, mycket snyggt.
  Kram Titti

 • Reply
  Lingon
  August 28, 2015 at 17:30

  Tack alla, kramar och trevlig helg!

 • Reply
  Fia
  August 30, 2015 at 19:50

  Så fin på dig! Är det normala storlekar?
  Hälsning Fia

  • Reply
   Lingon
   August 31, 2015 at 09:52

   Tack Fia! :)
   Jag tycker de är rätt normala i stl, dock skiljer det lite i fasthet på olika material fastän det är samma modell. Jag har en som är 95% bomull och 5% nåt annat och den är lite annorlunda än precis samma modell i 95% rayon, elastan eller vad det nu är för blandning.
   Ju mer bomull desto tjockare och tvärtom sladdrigare och lättare. Konstigt svar kanske men ungefär så upplever jag det. Jag har XL.
   Vänliga hälsningar L

  Leave a Reply