8 In Inredning

Nytt i vardagsrummet

DIY pendant lamt

Det råder semesterröj och jag har gett mig på vardagsrummet. Det har egentligen smugit sig in flera nya saker sista tiden, någon kudde och en korg. Men mitt bästa fynd i dag är det runda soffbordet som kommer från Erikshjälpen. Inget särskilt bord egentligen men det har fina proportioner och är nätt och det gillar jag.

Ett alldeles lagomt soffbord som inte tar så stor plats som det gamla rektangulära. Kanske ska det målas men jag har ingen brådska. En annan mysig möbel är rottingfåtöljen som ersatt min gungstol, (ni vet …gynstolen. :) ) Ja, den skulle jag ju aldrig göra av med så den har fått flytta upp på ovanvåningen.

Trivsamt och jag känner att nu är vardagsrummet på väg åt rätt håll. Kanske blir det ett ovalt soffbord så småningom. Kanske.

Turkost, natur, rosa och lite grålila.

_DSC2534

Japp det kommer att bli bra. :) Bordsskivan har solfjäderformade kilar och är i rödbok. Lite synd att måla över så jag kanske hittar på en annan lösning med tunn färg som lyfter fram mönstret i stället fast då får jag mycket mer förarbete. Men vad gör det? Ett projekt till hösten får det bli.

Det där med att gå på loppis alltså, det är farligt. Trevlig kväll. ♥

 

15 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anne
  July 24, 2015 at 09:37

  Så fint och bra med mer ljus och rymd både utseendemässigt och för själen ;) Du är så himla fin i just den där kläningen
  Tusen kramar vännen

  • Reply
   Lingon
   July 24, 2015 at 10:53

   Tusen tack! Det är en Du Milde från Folk och idag ska jag på mera klänningsjakt.
   tusen kramar och ha en fin fredag!

 • Reply
  Karen
  July 24, 2015 at 23:52

  I just dropped in to say “Hi”. I hope that you are doing well and having a marvelous summer. Will send an email when there is more time. Kramar, Karen XOXO

  • Reply
   Lingon
   July 25, 2015 at 13:49

   Hi Karen! So fun to hear from you and lets talk soon. <3
   kramar

 • Reply
  kerstin
  August 6, 2015 at 15:48

  En fråga…var är horngatans ros?…saknar henne.

  • Reply
   Lingon
   August 6, 2015 at 17:01

   Hon är här och smyger i faggorna. :) Allt är bara bra på Hornsgatan men inget bloggsug tror jag.

   • Reply
    kerstin
    August 6, 2015 at 19:09

    hälsa henne att hon e saknad

   • Reply
    Lingon
    August 6, 2015 at 19:21

    Det ska jag göra. :)

  Leave a Reply