7 In Höör/ Katter/ Natur

Grönt, grönt, grönt, min favorit

Åh så gick det många dagar sen sist här i bloggen. Tiden har rusat och jag har haft massor att göra på jobbet och så har jag nog inte haft så mycket att säga. En tuff tid med skolavslutningar och sen går jag in i serviceläge på jobbet med mindre bevakning och mera koncentration. Mera tid att göra saker ordentligt och härligt nördigt.

Och är inte grönt bara den allra finaste färgen?

Grönt och vitt och åker i kvällssol.

Eller grön och vit som björk i dunge.

Och lite katter på kvällsbus. Som de njuter nu av sommarkvällar.

Jag har nog en önskan om att flytta ut och bo så här grönt och skönt men det får vänta ett tag. Nu bor jag bekvämt och har mycket tid över, tid till att besöka det gröna istället. I morgon är det midsommarafton och jag hoppas såklart på värme och sol men det verkar ganska avlägset. Snälla vädret…..lite sol tack.

En annan kul grej som jag sysslat med på sistone är musiken. Musiken är tillbaks i mitt liv och jag leker och spelar och sjunger. Sommaren kommer definitivt gå i musikens tecken och jag har skaffat en nu midiklaviatur till datorn och lånat lite mikrofoner och grejor. Så otroligt kul och tiden bara rusar i väg. Underbart!

Trevlig Midsommar önskar jag dig som läser och vi hörs säker i morgon. Då följer kameran med. ♥

11 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Fru Månsson
  June 18, 2015 at 23:02

  Find Bilder, även jag älskar grönt och vitt med för den delen. Önskar dig en riktigt härlig midsommar. <3 Kramar

  • Reply
   Lingon
   June 18, 2015 at 23:17

   Tack detsamma till dig Mia och tack än en gång för all träningsinspo.
   kramar!

 • Reply
  Lotta
  June 18, 2015 at 23:20

  Underbart! Hoppas du får njuta precis så som du vill.

  Grönt och vitt ÄR vackert. Min brudbukett var vit och grön. Inte brydde jag mig om att olyckskorpar kraxade att vita rosor är till begravning.

  Ta hand om dig.

  • Reply
   Lingon
   June 19, 2015 at 11:10

   Grönt och vitt är alldeles rätt! :)
   Kram och trevlig Midsommar

 • Reply
  Bettina
  June 19, 2015 at 08:46

  Vilka fantastiska bilder, vackra platser. Önskar dig en riktigt fin midsommar! kramar

  • Reply
   Lingon
   June 19, 2015 at 11:11

   Tack detsamma till dig Bettina och hoppas ni har bättre väder än vi i Skåne. :)
   kram!

 • Reply
  Titti
  June 19, 2015 at 12:42

  Försommargrönska är underbart.
  Först nu blommor syrenerna hos oss!
  Trevlig Midsommar.
  Kram Titti

 • Leave a Reply