2 In Klänningar, tunikor/ Odd Molly

Odd Molly Blues Dress #852

Blues dress klänning

Jag lovade ju visa upp min outfit och här kommer klänningen som jag hade på Jennys fest i lördags. Den är en gammal goding från Odd Molly som heter #852 Blues Dress och är från våren 2009. Helt i bomull och funkar året om. Tyvärr han jag inte byta objektiv eller visa min jacka eller väska men ni vet när man ska i väg och allting går i 120 km/tim. Wrooom.

Kragen på klänningen viker jag in så blir den varierbar i utseendet och storleken är rymlig tycker jag. Lycka till med jakten på tradera. :) Och ha en fin fin måndag. ♥

14 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  msemschen
  May 25, 2015 at 16:21

  Åh Jennys fest! Fick hon ihop en sån fest som hon önskade?
  Hoppas att ni hade riktigt roligt!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   May 26, 2015 at 08:28

   Jättekul! :)
   kram

  Leave a Reply