8 In Katter

När man borde leta upp en outfit…Herkules

Hej där och nu ska vi kattmysa ordentligt. Så där så det bara flödar över lite. :) Jag borde egentligen leta fram något att ha på mig till kvällens fest som jag ser så mycket fram emot men varför det när man kan njuta av en vacker kompis sällskap?

Det här är Herkules som leker och busar och bara charmar mig. Han flyttade in i torsdagskväll och kommer från Medinas Dolls, inte så långt här hemifrån. Han behövde ett nytt lugnt hem och jag behöver en man i huset. :)

Efter några dagar börjar han hitta runt här hemma och få mer och mer plats av Selma och Doris även om han helst sover under soffan där det känns tryggt och fritt från galna kattanter. För dom är lite lagom roade och morrar på honom.

Men snart så är de nog lika charmade som jag.

För vem vill inte bo med den här killen?

Herkules.

Ja, så det kan gå? Jag som inte skulle ha någon katt alls har nu tre och det får räcka till antal. Och jag kommer aldrig mer vara utan katt. Eller hund. Eller någon lurvig. ♥ Ha en fin dag önskar jag dig som kikar in och så återkommer jag med en outfitsbild så småningom. Måste gräva fram en först…..

22 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Annelie
  May 23, 2015 at 14:17

  Helt bedårande! Vilken kille du fått hem i ditt bo..supersöt, eller snygg gillar nog killar helst höra..
  Njut av dagen!
  Kram,
  Annelie

  • Reply
   Lingon
   May 25, 2015 at 12:12

   Han är underbar och hälsar med ett mjauiiii.
   kram!

 • Reply
  Titti
  May 23, 2015 at 17:00

  Vilken stilig herre!
  Trevlig kväll önskar Titti
  Kram

  • Reply
   Lingon
   May 25, 2015 at 12:11

   Tack och detsamma önskar jag dig! kram

 • Reply
  Malin Svensson
  May 23, 2015 at 17:10

  Men va roligt att kunna följa Herkules här. Älskat den killen sen vi åkte och hämtade vår Gizzmo och Herkules dunboll kom tultandes mot oss. Min sambo blev kär och ville ha ner honom i fickan ;) stort lycka till Linda och Herkules jag önskar er båda det bästa i framtiden

  • Reply
   Lingon
   May 25, 2015 at 12:10

   Tack så jättemycket Malin och jag förstår din man blev kär i honom. Han är så go och vill vara med överallt. Jag lovar att posta lite bilder då och då.
   Ha en fin dag!

 • Reply
  Flipfloppan
  May 23, 2015 at 19:51

  Ojdå, ja han är givetvis helt bedårande.. Kram och trevlig kväll

  • Reply
   Lingon
   May 25, 2015 at 11:58

   Jaaaa, han är alltså otroligt mysig. :)
   kram

  Leave a Reply