14 In speciella inlägg

Delad glädje & Fira livet!

Det här var egentligen inte meningen att det skulle bli ett blogginlägg men festen i lördags var magisk, och temat var att fira livet. Livet efter cancer och nu är jag frisk och nu är det över. Jag skriver lite om det här för att dela med mig av glädjen som sipprade ur Jenny som ordnat glädjefest för att fira – jag är fri!

Och vi var många, många som vill fira Jenny och livet. Fogdaröds loge var full med vänner och familj och det blev mat, musik, uppträdanden och tal och tacksamhet och många tårar.

Egentligen känner jag inte Jenny så väl, vi har träffas på Berta-loppis och på en fest och det var innan allting hände. Jag visste då att hon väntade på en diagnos och sen har jag följt hennes blogg som du hittar här på jennyfogelberg.wordpress.com, hon är en fena med ord och känslor i kombination.

Så många känslor och jag kan inte förstå själv hur det känns att ha gått igenom en cancerbehandling och komma ut på andra sidan, men jag kan känna glädjen över livet, varje dag och varje andetag ibland när det är tungt. Vi känner alla någon eller några som är drabbade av cancer så när jag fick möjlighet att fira Jenny på hennes glädjefest sa jag bara -Jaaaaaaaaaa!

seger

Och fest blev det och Jenny är en helt fantastisk beundransvärd tjej som jag bara avgudar, denna energi, glädje och kärlek till sin familj och vänner. ♥

Vill man ha en festfixare, kontakta Jenny-. :-)

Själv tänker jag på att bli bättre att fira livet varje dag, varje stund. Kram till dig som läser. Och fira.

21 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  msemschen
  May 26, 2015 at 13:31

  Vackra fina Jenny! Vilken underbar fest hon fick ihop! Underbart!
  Fuck Cancer!

  • Reply
   Lingon
   May 26, 2015 at 19:51

   <3

 • Reply
  Stina´s Buckets
  May 26, 2015 at 16:12

  Underbara bilder! Min svärfar dog förra året i cancer, han hann aldrig gå i pension. Fuck cancer! Är så lycklig för er alla som överlevt cancern!

  • Reply
   Lingon
   May 26, 2015 at 19:52

   Livet är så värt att fira. <3 Jag förlorade min mamma alldeles för tidigt. :-( Fuck Cancer!
   kramar

 • Reply
  Medinas Dolls
  May 26, 2015 at 16:27

  Tror vi alla borde bli bättre på att ta vara på vår tid här och verkligen njuta av livet varje dag ❤️
  Fuck cancer!

  • Reply
   Lingon
   May 26, 2015 at 19:52

   Ja, verkligen. <3

 • Reply
  Sahra
  May 26, 2015 at 16:42

  Så underbart. Livet – så självklart för många. Självklart värt att fira. Den största segern av dem alla

  • Reply
   Lingon
   May 26, 2015 at 19:52

   Ja, hennes seger!
   kram

 • Reply
  Titti
  May 26, 2015 at 17:39

  Vilken härlig fest det såg ut att vara.
  Kram Titti

  • Reply
   Lingon
   May 26, 2015 at 19:53

   Underbar!
   kramar

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  May 27, 2015 at 16:05

  Fantastiska Foton & …
  Detta blir jag oerhört rörd & berörd av i mitt ♡ …
  /Kramas

  • Reply
   Lingon
   May 28, 2015 at 10:41

   Så många kramar och hälsningar till dig fina Frun. <3 <3 <3

 • Reply
  Flipfloppan
  May 29, 2015 at 08:53

  Härligt att det blev. Jag har också följt hennes blogg ganska länge. Underbara festbilder! Kramen

  • Reply
   Lingon
   May 29, 2015 at 13:13

   Tack! Kramen och ses snart. <3

  Leave a Reply