3 In Höör/ Natur

Pollen och gömmer mig i garderoben

Atttschmurfffff! :) Hihi. Ja, jag nyser och fnissar och råkade göra en riktigt högljudd en inne på Malmö C idag. Det kändes som tiden stannade, tågen tvärnitade och världen blev helt tyst av min våldsamma sneeeeeeeeztjooooo!

Trots det så är det inte så farligt för mig, det är olika från år till år lite beroende på vilken form jag är i. Konstigt nog. Värre var det när jag skulle ta körkort och nös som en tok inne i bilen och varje gång vinglade jag till på vägen och körskoleläraren suckade. Till sist utvecklade jag en teknik att nysa med ögonen öppna. Vilket är väldigt svårt för det gäller att slappna av i kroppen, inte skrynkla i hop ansiktet utan bara låta nysningen komma. Det går faktiskt och är en av mina hemliga superpowers. Kanske inte världsrevolutionerande men ändå.

Ja, det kunde bli lite blött då på insidan av framrutan, men mitt körkort fick jag till sist när jag slutat vingla. Stackars min billärare.

Och vackert är det.

Bilderna är från igår kväll när jag promenerade hem från konsert med vänner. Det regnade och de små björkbladen är bara så härligt ljusgröna och skira.

Idag gömmer jag mig i garderoben och försöker göra lite ordning och reda, det går oändligt långsamt men framåt på något sätt. Jag har liksom avancerat någon meter framåt och kan röra mig utan att välta något. Funderar på att göra någon antikonsumtionsförening sällskap?

Ha en fin söndag och hoppas du också har grön vår omkring dig.♥

9 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Flipfloppan
  April 26, 2015 at 20:56

  Så fina bilder och nu går det snabbt, men tycker ändå förändringen sker lite dag för dag ute i naturen. Kram och fin söndagskväll

 • Reply
  Home2tiny
  May 4, 2015 at 11:58

  Aj då inte kul med sådan allergisnuva, men det var en smart teknik du kommit på…. Här spöregnar det idag men det är ok efter en helg med strålande sol. Kramisar Tina

 • Reply
  mittgodastefinaste
  May 9, 2015 at 08:51

  Måste också ta tag i våra garderober! Men inte idag, för fint väder för det!

 • Leave a Reply