2 In Lingon om.....

Stalka solen

solen

Lördag och jag sitter och försöker komma igång och kikar på bilder i mobilen. Veckan som gått har bjudit på en hel del sol och jag gillar tågfoto även om en smutsig ruta kommer med. Den får liksom höra till bara.

Bästa solmomentet var när jag kom ut från Åhléns i Malmö och solen speglade sig i gatan, på glasfasaden på andra sidan och så framifrån. Sol rakt i ansiktet från tre olika håll och jag njöt i värmen. Så himla gott!

Och nu får jag skynda mig att fånga lördagen i stället, dags att gå ut och andas lite luft och göra dagens ärenden. Ha en fin lördag och hoppas solen skiner på dig!

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Titti
  February 7, 2015 at 12:11

  Här i norr skiner solen ordentligt!
  Vi har söderläge på uteplats/vardagsrum o sovrum.
  Takdropp t.o.m..
  Trevlig helg Kram Titti

  • Reply
   Lingon
   February 7, 2015 at 12:28

   Åh takdropp låter toppen!
   kramar och ha en go helg,

  Leave a Reply