4 In Pyssel+Handiwork

Mera i fonternas värld

En liten lista på några favoriter just nu. :) Och ja den översta heter faktiskt Aaahrg tro det eller ej, hihi. De flesta är gratis att hämta och några är köpe. Men 60 kr är inte så förfärligt dyrt om man verkligen vill ha just den.

minafonter

Nu när jag har listat ett par favoriter kommer nästa utmaning. Att matcha två tre stycken så det ser bra ut i en broschyr eller utskick. Inte för att jag håller på med något särskilt men det är liksom ett projekt som jag tycker är kul och jag lär mig mycket på. Vidareutbildning för framtiden kanske. Vem vet?

Nu blir det jobb så sista kaffet slurpas upp och jag önskar en fin lördag till dig som läser.♥

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  February 21, 2015 at 08:50

  Åh så bra! Precis vad jag behövde!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lingon
   February 22, 2015 at 09:40

   Nice! Ha en fin helg,
   kramar L

 • Reply
  msemschen
  February 22, 2015 at 00:49

  Kul att se vilka du gillar, en del finns redan i min dator. :)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   February 22, 2015 at 09:41

   Fonter är jätteskoj och det kommer ju mer snyggt hela tiden. :)
   kram och må så gott idag

  Leave a Reply