8 In i Köket/ På bordet

Söndagsmiddag

Så var det redan söndag och äntligen är Mattis här och hälsar på. Jag gjorde i ordning en gryta i god tid som fick stå på spisen ett par timmar. Och den blev mums! Helt vanlig gryta med lök, morot och potatis och lite kryddor.

Jag är fortfarande lite fundersam vad som ska hända med Selma katt, det var ju inte bästa beskedet häromdagen så lite värmande mat gjorde gott för både kropp och själ. Tio dagar med medicin och sen en utredning så nu håller jag tummarna för positiva besked.

Nu är det filmkväll med Serenity. Har ni inte sett serien Firefly så rekommenderar jag den, Serenity är filmen som kommer efteråt. En av de bästa serierna någonsin säger vissa och jag är beredd att hålla med.

Iallafall om man gillar lite småtöntig humor i rymden och rappa repliker med cowboyinslag och Robin Hood. Allt i en dammig, skruttig rymdfarkost och på obskyra små planeter. Ja, och så lite spänning och våld och kärlek såklart. Trevlig kväll!♥

9 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Helena
  January 18, 2015 at 20:57

  Mmmm, grytan ser underbart god ut! Jag älskar grytor så här i vintertider :-)
  Hoppas det går bra med söta Selma <3
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   January 18, 2015 at 21:06

   Tack, ja vi håller tummarna.
   Trevlig kväll önskar jag,
   kram!

 • Reply
  msemschen
  January 19, 2015 at 08:39

  Ser gott ut! Låter som en härlig söndag.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   January 19, 2015 at 22:03

   Tack det var det. :)
   kramar

 • Reply
  Anne
  January 19, 2015 at 16:12

  Mmm grytor är da shit så här på vintern. Jag lyckades ta mig i kragen och kokade 10 portioner linssoppa. Häpp!
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   January 19, 2015 at 22:03

   Bra gjort vännen! Här har det ätits köttgryta ikväll ännu en gång.
   kramar!

 • Reply
  Min tekopp
  January 20, 2015 at 08:39

  Oj det var länge sedan jag var här inne hos dig, så fint du har fått det på din blogg! Kram

  • Reply
   Lingon
   January 20, 2015 at 12:39

   Tack och vad kul att höra från dig! <3
   kamar

  Leave a Reply