10 In Höör/ Natur

En dubbel dos naturenergi

Godkväll!

Visst är det ljuvligt med naturbilder och framför allt att vara där. Där mitt i skogen. Jag drömmer mig tillbaka fast jag sitter inomhus och bråkar med en trög internetuppkoppling. Bäst att inte hetsa upp sig över sånt tänker jag samtidigt som fingrarna spänns. Hellre tillbaka i skogen och den där långpromenaden som var så skön.

Jag behöver ljuset så.

Vad ska vi kalla det nu då? Efterjul? Jag har ingen brådska att städa bort julen än, den får vara här ett bra tag till men jag skulle gärna få krypa ner under täcket hela januari månad och bara mysa där och göra ingenting. Fast. Det går ju inte.

Jag får fortsätta tanka ljus så jag orkar mera. Orkar med jobbet och mig själv. :)

Och en rask promenad i skogen hjälper, inte minst när jag får fotodåra lite till höger och vänster…

..ja och så är vi två med kamera. Det är dubbelt kul.

Här badade vi i somras.

Mattis kommentar….-Det är det här som är lövskog va? Det syns. Höhö.

Fniss. Så är det ju. Ja, jag har inte så mycket att säga i kväll, bilderna får tala av sig själva. Bara att köra på och försöka tanka mera ljus. Mera ljus. Mera ljus. ♥

17 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Bettina
  January 8, 2015 at 05:52

  Visst är det skönt med skogsliv :) ger energi. Och ljuset saknar jag här hos oss, kolsvart på morgonen och kolsvart vid middagstid. längtar efter ljuset! Önskar dig ett fint slut på veckan och ett trevligt veckoslut! Kram

  • Reply
   Lingon
   January 8, 2015 at 10:29

   Tack detsamma till dig Bettina! Ha nu en underbar helg och slut på veckan och kanske lite mera ljus sticker fram, dag för dag.
   kram!

 • Reply
  msemschen
  January 8, 2015 at 06:54

  Där var vi och geocachade i helgen. Härligt! Det är också där på lövbädden jag har fotograferat en familj och Frida med bloggen knappgoken.byemschen.se och hennes dotter Maja med bloggen majovich.byemschen.se. Underbar plats på cykelavstånd!
  Härliga bilder och jag känner naturens energi genom dina bilder!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   January 8, 2015 at 10:29

   Geocash låter kul, både för vuxna och barn. :)
   Kram och ha en fin dag i Simris

 • Reply
  Flipfloppan
  January 8, 2015 at 08:32

  Ser härligt ut och nu vill jag också ut i skogen. Havet är ju mer lättillgängligt för mig, men skogen var ett tag sedan.. Ha en fin fortsatt Torsdag, slår en signal i kväll om jag kan. Kramen

  • Reply
   Lingon
   January 8, 2015 at 10:30

   Ja, och jag längtar till havet. Vi får helt enkelt dejta någon dag. :)
   kram och vi höres <3

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  January 9, 2015 at 11:58

  Ett ord Waoooooooooo ♡ …
  & Kram såklart :)

  • Reply
   Lingon
   January 9, 2015 at 19:53

   kram tillbaks och ha en skön fredagkväll och helg!

 • Reply
  Annette
  January 12, 2015 at 22:49

  WOW – de billeder er jo MAGISKE! :))
  Kram

  • Reply
   Lingon
   January 13, 2015 at 15:49

   Tusen tack fina du!
   <3

  Leave a Reply