2 In Inredning/ Julen

Ljus och pyssel

Godkväll i stugan!

Här brinner ljusen och jag pysslar lite med bloppisplanering. Nu är det bestämt så jag kan ju inte skjuta på det även om lusten att djupdyka i garderoben är ganska låg. Jag sitter heller häääääär…under min korkek och bara luktar på ja…ljusen då. Fast det är egentligen ganska kul i garderoben när jag tänker efter. Alltid dyker det upp något som jag glömt bort och blir en ny skatt. Inte minst katterna tycker det är urkul när jag gör högar och nya smått underliga formationer tar plats på sängen som de kan upptäcka.

Så jag säger hej på några dagar och återkommer på lördag kl 09 med garderobsbloppis. Tills dess lär ni hitta mig grävandes i garderoben. Ta en smygtitt här… Ha en fin vecka! ♥

17 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  December 17, 2014 at 09:24

  Åh,så stämningsfullt & vackert ♡ …
  Ha det så bra i garderoben hihi

  /Kram

 • Reply
  Shopaholic
  December 17, 2014 at 09:46

  Så fint! Härligt med bloppis och du vet vilken jacka jag skulle köpa direkt om du bestämmer dig för att sälja den

 • Leave a Reply