3 In Katter

Dooolis och en alldeles för snabb söndag

Söndagen som gick alldeles för snabbt har nu blivit kväll och vi tittar på en film som heter Smoke. Den är så ruskig så jag tittar bort och passar på att blogga lite. Kanske är den egentligen inte så ruskig men det är liksom så starka scener känslomässigt. Skådespelare som går igenom teverutan minst sagt.

Jag känner mig lite som Doris ansiktsuttryck. Lite stirrande och närvarande samtidigt som något helt annat pågår innanför pannbenet. :-) Jag är här men ändå inte här. Låter det galet? Nej, jag tror ni vet precis vad jag menar.

Trevlig kväll och må så gott i höstrusket.♥

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  JUNITJEJ
  November 24, 2014 at 20:13

  En sådan söt katt!

  • Reply
   Lingon
   November 25, 2014 at 16:44

   Visst är hon?
   <3

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  November 27, 2014 at 21:29

  Sötisen ♡ …….
  /Jam & Kram

 • Leave a Reply