4 In Höör

To be green

Höör

Fredag och jag är trött och känner mig lealös. Så det kan gå och tur det är fredag då. :)

cardigan, fall

Igår kväll körde jag runt på småvägar och hade hur kul som helst. Körde lite vilse, körde lite fel med vilje och upptäckte min omvärld med en halv blick ned mot bensinmätaren som fick bestämma hur långt jag vågade köra. Jag ville fotografera dimman över fälten men var för tidigt ute på kvällen eller så var det inte rätt förhållanden. De där lätta dansande dimslöjorna som jag såg förra veckan när jag körde samma väg men igår var älvorna inte ute. De kanske hade torsdagssyjunta eller nåt. :)

höör

Det är förunderligt det där att det går så bra att tanka energi från naturen och det gröna. Jag måste nog tillbaka i kväll och göra ett nytt försök att fånga dimman och älvdansen. Trevlig fredag.♥

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Titti
  September 19, 2014 at 09:23

  Älvdans får mig att tänka på barndomen……det är så magiskt.
  Trevlig helg.
  Kram Titti

 • Reply
  Flipfloppan
  September 19, 2014 at 09:57

  Härligt va? Hoppas du kan fånga älvdansen, jag hade ju sannerligen flyt på Öland. Kram och trevlig helg!

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  September 19, 2014 at 13:52

  Låter ljuvligt ♡…
  /Kram

 • Reply
  msemschen
  September 19, 2014 at 20:27

  Ja naturen ger den bästa medicinen för kropp och själ. Hoppas att du hittar älvorna och deras dans.
  Kram

 • Leave a Reply