6 In Trädgården

En liten trädgårdsrapport – det var ju ett tag sen

DSC_9867

Ja, det var ju ett tag sedan jag satte mina grönsaker och vad hände sen? Jo det växte som bara den och potatisblasten tog över den mesta ytan och kvävde paprikor och annat skoj. Hujeda vad det växte, haha. Grannarna undrade försynt vad jag vattnade med.

DSC_9855

Här har vi ett lass potatis som ser så gott ut att jag vill laga till på en gång. Jag tänker göra kall potatissallad med purjolök och olivolja. Åhhhhh vad jag längtar.

moi

Tummen upp säger jag och klämmer till med en dubbelselfie för jag har tvättstuga i kväll och outfitbild uteblir. Defintivt. Men iallafall ifall ni har glömt hur jag ser ut nu när jag bara visar mest blommor i trädgården – här är jag.

Sanningen är att jag har tappat kontrollen fullständigt i trädgården över semestern och så har jag ju varit hos Mattis. Och det ångrar jag inte alls men att vattna regelbundet och pyssla om det gröna – det har helt enkelt inte blivit av.

1

Trots det så har jag kunnat skörda lite sallad och lök och det är en hel del tomater på gång, både stora biff och cherrytomater. Min hjälpreda ville vara med på bild också, han påstår att han tittat till grejorna varje dag men jag vet inte jag.. :)

2

Skördelycka.

DSC_9907_1

Och den känslan att få stå där med en liten jordig morot i handen, den är helt underbar. Jag har odlat i år minsann. ♥

Nu back till the tvättstuga ala svengelska så må så gott i kväll önskar jag dig som läser.

6 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  AnnaSC
  August 6, 2014 at 21:59

  ljuvligt <3
  och oj blev nästan sugen på att göra sådan potatissallad också… hm får se imorgon

  • Reply
   Lingon
   August 7, 2014 at 12:41

   Jag ska göra den ikväll hoppas jag så då kommer bilder. :)
   kram

 • Reply
  msemschen
  August 7, 2014 at 11:10

  Så fin du är, det riktigt lyser om dig!
  Att skörda är en härlig känsla.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 7, 2014 at 12:41

   Tack snälla det var extra fint att höra idag då jag känner mig som en posse nötter. :)
   kramar!

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  August 7, 2014 at 11:16

  Mumms…Egengjord Potatissallad är ju sååå gottit :) Men….
  Såååå vacker du är vännen/Kram

  • Reply
   Lingon
   August 7, 2014 at 12:42

   Tack finaste frun! Nu gjorde du mig extra glad.
   kramar och ha en fin dag!

  Leave a Reply