10 In Utflyktstips

Christiania för första gången – mersmak

3

För att krama ur det sista ur semestern så blev det en tur till Danmark och Köpenhamn och efter en smula ätande och Mollyshoppande så tog vi oss till Christiania. Ett förstagångsbesök för mig och  vi gick in och ut och skjulade under träd och hus allt medan regnet behagade trilla ner på oss som en sval påminnelse en varm dag.

IMG_4116 (kopia)

Vackert blått.

Mycket var vackert och mycket var ganska rörigt men så såg vi inte hela området heller. Jag blev väldigt inspirerad av att man för göra som man vill när det gäller att bygga lite hur som helst och häromkvällen kan det hända att jag faktiskt målade min teve en liten smula. En svart teve är ju jättetråkigt. :-) Eller hur?

1

Jag hade velat se mer av Christiania och kanske hört en förläsning eller gått en guidad tur och hört lite mer om samhället och Christianiterna. Alla har sin egen plats och uppgift?

2

Och vem vill inte bo i ett hus med blå trappa, grön dörr och en elefant på verandaräcket? Jag vill. :)

Jag åker gärna tillbaka snart igen. ♥

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sanna
  August 7, 2014 at 20:46

  Hej! If you still have the Odd Molly’s Burning woman dress, I would love to buy it! I have looked it all over the place with no results. If you are interested please email me: sannakait@wippies.fi :)

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2014 at 08:55

   Sorry it is not for sale. :)
   L

 • Reply
  Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma
  August 7, 2014 at 21:19

  Det ser ut som en väldigt intressant stad.

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2014 at 08:55

   Det var det verkligen. :)
   Ha en fin fin dag,
   kram

 • Reply
  Flipfloppan
  August 7, 2014 at 22:38

  Visst är det ett häftigt ställe, har varit där ett par gånger, men då på konsert, så det finns mycket kvar att se och det är ju som du säger, väldigt inspirerande att gå där. Kram

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2014 at 08:55

   Vi får ta en tur dit vid tillfälle kanske.
   kramar!

 • Reply
  Helena
  August 8, 2014 at 09:00

  Christiania är verkligen speciellt! Jag har varit där ett par gånger och det finns mycket att kika på. Hoppas allt är bra med dig! Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2014 at 09:09

   Tack bara bra och hoppas detsamma med dig!
   kram och trevlig helg

 • Reply
  Fröken Abbe
  August 8, 2014 at 09:26

  Jag har faktiskt inte vågat mig dit då jag i ett reportage läste att det fanns en del lösspringande hundar av (i mina ögon) ickegulliga raser. Men oj, vad den blå porten var fin!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2014 at 12:01

   Det var inte så farligt med hundar faktiskt, kan inte minnas jag såg en enda? Fast det regnade ju en hel del…
   kram!

  Leave a Reply