2 In Trädgården

Bara lite anemoner och att köra Ferdinand

DSC_9655

Så vackra Anemoner och med det lite smått förbjudna förnamnet Höst. Höstanemoner. Fast jag tänker egentligen inte höst alls när jag säger deras namn.

DSC_9653

Själv sitter jag fast i renoveringsträsket och undrar lite försynt var semestern tog vägen? Men emellanåt går jag ut och sätter mig i trädgården och kör värsta Ferdinandstilen och luktar på blommorna. :) Någonstans precis just här sitter jag och pausar och drömmer och flera lediga dagar och bad och lugn och ro.

DSC_9652

Fast redan i morgon tror jag det får bli en ledig dag. :) Hoppas.

Dags att rodda vidare. Tjohoo. :(

9 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  msemschen
  July 30, 2014 at 13:00

  Så vackra! Får nog ha några anemoner i trädgården nästa år.
  Glöm inte njuta av dagen!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   July 30, 2014 at 13:11

   Will do. :)
   kramkram

  Leave a Reply