6 In Trädgården

Glass och jordgubbar blev det viktigaste

DSC_5672_1

Åh. Jag hade tänkt visa upp mera av trädgården som fullständigt exploderat. Potatisblasten är nog snart en meter hög. Men istället fastnade jag med jordgubbar och vaniljglass och en tantsnuskroman som visade sig vara riktigt urusel. Jordgubbarna var så goda!

Ibland när jag läser något dåligt eller en film som kunde vara bättre så drömmer jag om att vara manusförfattare. Hur jag skulle förbättrat saker och ting. Iallafall i min fantasi. För där blir allting så väldigt mycket bättre. Kvällarna rusar i väg och jag hann gå ut i trädgården och fotografera lite, prata med kvarterets strykarkatter och frysa lite innan det var dags att gå in. Tidigare i kväll hade jag till och med planer på att gå till gymmet men någon stal min tid tror jag.

DSC_5611_1

En trädgårdsbild får det blir ändå och då visar jag upp Constance Spry som börjat blomma och doften av gammaldags ros hänger tung i luften när jag öppnar ytterdörren och kikar ut. Idag är det extra härligt med regnfukten som blandar sig med rosdoften och så blommar min ligusterhäck som ger en sötare lukt. Rosen brukar blomma i början av juli så det känns tidigt.

Annars då? Jo, ett lass kontaktlinser har anlänt så det kan hända jag visar upp mig utan glasögon och med smink. Får se om ni kommer att känna igen mig? :) Trevlig kväll och njut sommaren och jordgubbarna.♥

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lotta
  June 4, 2014 at 03:47

  Härligt! Vilken skön dag det blev. Trots att någon stal tiden.
  Det är något visst med rosors doft efter regn. Det är något speciellt med luften efter ett regn. Renare, lättare att andas.
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   June 4, 2014 at 14:58

   Ja, så härlig luft.
   kramkram

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  June 4, 2014 at 11:47

  Mmm…Sååå gottit / vilken vacker Ros – Känner riktigt den ljuvliga doften :)
  /Kram

  • Reply
   Lingon
   June 4, 2014 at 14:59

   Den doftar helt underbart verkligen.
   kramar och hoppas du har en fin dag

 • Reply
  msemschen
  June 4, 2014 at 14:47

  Ja jag tänkte väl det att det var tidigt för rosen att stå i blom! Mina rosor har precis fått sina knoppar så jag får vänta lite till innan jag får känna doften av rosor.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 4, 2014 at 14:59

   Det kommer snart ska du se.
   kram!

  Leave a Reply