4 In Lingon om.....

Blå eller röd? Eller kanske svart?

blaBlå?

rod

Eller röd?

Ja hur ska jag kunna välja då båda tilltalar mig och säger jajajaaaa! De enfärgade är heller inte så dumma i svart, mörkblå eller mörkröd. Men så tycker jag att de mönstrade detaljerna gör mig lite extra glad och får mig att glömma bort mitt extrafluff för stunden. För här ska badas i sommar, massor tänker jag mig.  Badräkterna är från Ellos och kostar 399 kr.

Förra sommaren bröt jag armen mitt i värsta värmeböljan så badandet blev lite på minus och det ska jag ta igen med råge. Igår kväll var jag nästan på väg ner till sjön för att ta ett litet dopp. Kanske i morgon? Just nu är himlen grå och jag tycker synd om alla studenter som är finklädda och möts av ett åskväder. Jag hade ju beställt sol till er? Kom igen nu då.

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anne
  June 11, 2014 at 19:59

  Båda

 • Reply
  Eva Solid
  June 11, 2014 at 20:07

  Båda är superfina. Här ska också badas massor i sommar trots fluff, det är ändå ingen som bryr sig över hur en tant ser ut.
  Kramar

 • Reply
  Helena
  June 11, 2014 at 20:29

  Fina! Ta båda, säger jag med :-)
  Kramar

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  June 12, 2014 at 10:14

  Wow…Så snyggsöta – Köp bägge hihi
  /Kram fina du & ha en underbar dag!

 • Leave a Reply