3 In Lingon om.....

Mitt internet är tillbaka, hurra!!!!

Hurra, hurra, hurra!

Detta måste firas lite snabbt med några körsbärsbilder. :) Reparatörmannen har precis varit ute i elskåpen runt kvarteret och nu äntligen efter månader av strul och långsamheter är jag uppkopplad. Snabbt dessutom, tjohooooooo!

Och jag har en del på mitt hjärta, som att jag borde göra en storbloppis eller hur ska det gå nu när Karin har slutat på Odd Molly? Eller borde jag hamstra klänningar i stället? Eller visa upp mina vårköp? Eller jag borde verkligen ta mig iväg till jobbet ett par timmar försenad istället för att sitta här och svamla.

Puss. Kram. Tjing. Lycklig. :)

12 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  May 6, 2014 at 10:16

  Wiiii Härligt mé Internet igen & waoo så ljuvligt vackra foto ♡ …

  /Kram

 • Reply
  Linda G
  May 6, 2014 at 12:47

  Hallelulja för internet igen! Och körsbärsblom är väl för fint!! Kram

 • Reply
  Titti
  May 6, 2014 at 13:23

  Skönt med fungerande internet….minns lyckan i januari då vi fick internet inkopplat i huset i Thailand.
  Ja hur ska det gå för Odd Molly…. ska definitivt spara några klänningar av äldre modell.
  Kram Titti

 • Leave a Reply