10 In Lingon om.....

Mera grönt och en sorts självförtroendekris

Mera härliga gröna bilder från helgen och dessa har pojkvännen tagit allihopa. :)

Och jag, jag vacklar lite i en sorts dimma av obeslutsamhet och att vara ofokuserad. Jag gör fortfarande för mycket saker samtidigt och borde rensa ännu mera i min soppa till liv. Samtidigt har jag det hur bra som helst egentligen. Men jag hinner inte med. Orkar inte. Kroppen orkar inte och inte knoppen heller.

Så kul är jag. :) Men jag hoppas på att kunna boosta mig på olika sätt och komma igen snart. Lite vila, lite tid.

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Lotta
  May 14, 2014 at 14:30

  Ibland behövs det en paus från allt. Kan räcka med att ta ett steg tillbaka och se på sig själv utifrån. Andra gånger behövs det mer drastiska åtgärder. Men oavsett vilket tror jag du är ett steg i rätt riktning. Du har erkänt att det finns ett problem. All soppa går inte att lösa på en gång. Lite åt gången är bäst.
  Hoppas du lyckas fokusera på det som är viktigast och det som ger dig energi att fortsätta.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   May 15, 2014 at 21:20

   Tack för din uppmuntran och pepp!
   många kramar

 • Reply
  AnnaSC
  May 14, 2014 at 16:37

  Kram och ta hand om dig kära vän <3

  • Reply
   Lingon
   May 15, 2014 at 21:20

   Tack fina.
   kram!

 • Reply
  Memelie
  May 14, 2014 at 19:31

  Allt har sin tid och just nu är det som det är. Rensa det där du inte vill göra och behåll godbitarna (åhåhå vad jag är bra på att ge andra råd som jag är helt värdelös på att följa själv inser jag precis… men det är vad jag skulle vilja göra iallafall). Hoppas du lyckas bättre än vad jag gjort hittills och var rädd om dig!

  Varma kramar!!!

  • Reply
   Lingon
   May 15, 2014 at 21:21

   Skönt att höra att man inte är ensam. :) Men hur ska man få till det liksom?
   Många kramar och må så gott

 • Reply
  Flipfloppan
  May 15, 2014 at 16:03

  Fina bilder ju och det är mycket nu, men en sak i taget så ska det nog gå bra? Kramen

  • Reply
   Lingon
   May 15, 2014 at 21:22

   En sak i taget är grejen det. :)
   kram!

 • Reply
  msemschen
  May 15, 2014 at 22:24

  Fina foto och du jag förstår precis hur det är att vara så där vacklande.
  Kram

 • Reply
  Jeanette
  May 15, 2014 at 22:30

  Finaste Lingon <3 Ibland måste man få distans till sig själv och se vad det är som ger energi och vilket som tar energi. Hoppas det blir bättre snart.
  Många kramar

 • Leave a Reply