8 In Lingon om.....

Att köra lite hälsoblogg då och invägningsfega

Ja, då är jag där igen. Motiverad upp till tänderna att ta i tu med kropp och kondis. Och med kondis menas kondition. :) Det här året skulle ju bli mitt friår, mitt eget år där jag skulle ta hand om mig själv och bara må bra och träna och så repris på det. Istället träffar jag kärleken, mår jättebra men låter bli att träna och ägnar istället tid åt soffmys, gotteätande som jag gör extra när jag träffat någon. Livet stavas liksom mysigt av sig själv och en skål med tilltugg finns nästan alltid till hands. För det är så härligt att vara tillsammans. Våren har också kantats av en inflammerad hälsena och jag har verkligen inte känt för att röra på mig i onödan av smärtan.

Men nu har jag landat lite och vill kombinera båda världar. Det måste gå att vara kär och mysa och samtidigt vara nyttig och röra lite på sig. Måste.

För att göra det hela lite roligare har jag köpt en ny matlåda i dag som jag tänker fylla med godsaker till lunchmat. Och med det säger jag, nu kör vi…!

Vet ni, jag är skittrött på att vara trött och inte orka. Det är nog mest det som motiverar mig. Att bli stark. Och orka.

Kramar och trevlig kväll!

 

11 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Flipfloppan
  May 19, 2014 at 20:18

  Skönt att du är motiverad. Livet är bättre när man orkar.. Fräsiga skor också, det är lite recap här, för jag har haft fullt upp, men bra att det löst sig med Misseman såklart. Ikväll har jag grillat till matlådor, det går inte om jag inte äter min egen mat, då blir det bara skräp och det mår jag inte bra av. Fina blommor också såkart, Kram

  • Reply
   Lingon
   May 19, 2014 at 20:22

   Ja, jag hoppas att fixa det där med matlådorna. För annars så har jag ingen koll och lunch är liksom helt nödvändigt. :)
   Kramar och trevlig kväll i paradiset

 • Reply
  Anne
  May 19, 2014 at 20:49

  Pöss!

 • Reply
  Helena
  May 19, 2014 at 21:06

  Fint med en massa motivation, då kommer man en bra bit! Jag känner mig också motiverad nu, har fått en alldeles för fyrkantig och trött kropp… Nu ska jag välja rätt mat, mindre mat och mer motion.
  Kramar

 • Reply
  msemschen
  May 19, 2014 at 21:38

  Det blir ju lätt sådär när man träffar någon. Men du, jag vet att du får rätt på det!
  Kram

 • Reply
  Linda G
  May 20, 2014 at 14:07

  Skit i att väga dig! Känn efter på kläderna i stället! Det gör jag. Och bestäm dig och kör på. Som du säger, dålig ork är inte roligt! Lycka till. Kram

 • Reply
  Maja
  May 23, 2014 at 06:25

  Så här gör jag (vi i ärlighetens namn). Vi har köpt medlemskap på ett ställe tillsammans så tränar vi ihop. Antingen i gymmet eller han på gymmet o jag på något pass, sedan går vi hem o gör den där mysiga stunden tillsamman med mat eller tv-titt. Jovisst gottar vi till det ibland men det saneras sig självt när man tränar. Nu bor vi ju ihop så det är inte så märkligt att hitta tiden tillsammans men i stället för att “bara” sitta i varsin soffa som förut så promenerar vi bort till Hagabadet..tillsammans.
  Väga sig..emellanåt stirrar man sig blind på den där #a vågen.. Linda känner på kläderna..det gör jag också =)

 • Reply
  Lingon
  May 23, 2014 at 15:03

  Tack för alla bra tips! Gå och träna tillsammans låter ju inte alls fel. :)
  kram och trevlig helg

 • Leave a Reply