3 In Inredning/ På bordet

Några blåa finblommor och en sorts strejk

Ikväll strejkar jag en stund. Jag skulle städa, plocka undan för att sen hålla helg. Men jag struntar i det en stund och målar blommor med kameran i stället. Mycket roligare. Och så installerar jag mitt nya bredbandsmodem och hoppas på att bli inkopplad snart.

Surfning, here I come!

Trevlig helg kära bloggvänner, kända som okända♥

10 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linda G
  April 4, 2014 at 21:02

  Helt rätt. Skiten springer inte ifrån dig! Kram och trevlig helg!

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  April 5, 2014 at 15:03

  Waooo…Ljuvliga blommor & foto…
  Ja…Strejka på du hihi /Kram

 • Reply
  Fiona
  April 5, 2014 at 18:30

  Skönt med lite strejk ibland:)
  Ha en skön kväll!
  Kramar

 • Leave a Reply