12 In Lingon om.....

Inte ett enda dugg

Godkväll!

Jag tänkte bara kika in och säga att jag hinner inte med. Ett enda dugg. Alls.

Så konstigt det känns och fel. Bloggen har haltat länge i mina ögon och nu så verkar jag inte ha tid knappt att öppna datorn på kvällarna. Nåja, nåja..jag har för mycket att göra och måste skala bort lite. Men det blir inte bloggen eller pojkvännen. :) Fast en hel del annat som slukar min tid som föreningsarbete och annat onödigt som jag fastnat i.

Det här året skulle bli mitt ego-år, året då jag fick lugn och ro och kunde ta hand om mig själv lite bättre. Året då jag slipper stresskänslan av att jag borde vara på något annat ställe hela tiden. Året då jag kan gå till jobbet och koncentrera mig på bara det och inte allt annat runt omkring som händer.

Jag insåg idag att det inte alls blivit så.

Alltså dags att smida till handling för att förändra. Ändra det till det blir lite mer som jag vill ha det. Mitt liv – min tid. Göra nya saker – skala bort gammalt. Hur svårt kan det vara? Som att deklarera med fem bilagor.

Kramar och hälsningar till er alla därute.♥

19 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  AnnaSC
  April 8, 2014 at 19:45

  jag känner igen den känslan. men hur svårt kan det vara att prioritera sig själv någon endaste lilla gång? Jaja vi får jobba på det.
  kram
  AnnaSC

  • Reply
   Lingon
   April 8, 2014 at 19:49

   Det gör vi!
   kramar
   <3

 • Reply
  Anne
  April 8, 2014 at 19:56

  Ja vännen du måste jobba på att vara mera egoistisk och skala bort. Har alldeles förträngt det där med deklarationen. Fan också måste välmåtminstone kolla när det ska vara klart antar jag
  Tusen kramar

  • Reply
   Lingon
   April 8, 2014 at 21:24

   2:e maj så det är lugnt. :)
   Kramar och vi hörs i luren

   • Reply
    msemschen
    April 9, 2014 at 22:09

    5 maj är sista dagen, inte 2 maj för man lämnar aldrig en deklaration på en fredag. :)

 • Reply
  Karen
  April 8, 2014 at 22:37

  Time is a precious commodity. There never seems to be enough of it! I am thinking of you and all of the changes in the past year since we met last April. Time marches on far too quickly. I miss you…
  Kramar,
  Karen XOXO

 • Reply
  CreandoPhoto
  April 9, 2014 at 01:23

  Jag önskar att du fixar det. Skala, skala, skala. Bara det som verkligen betyder något ska vara kvar. Och så deklarationen då, för den kan man inte smita ifrån va? Fem bilagor….på riktigt?! Jag gör min första som företagare snart och har ingen aning om vad som väntar mig…. :)

  • Reply
   msemschen
   April 9, 2014 at 22:10

   Finns bra hjälp att få! ;)

  • Reply
   Lingon
   April 9, 2014 at 23:01

   Det fixar du lätt. Jag har bara fyra tror jag. :)
   kram!

 • Reply
  Hilde
  April 9, 2014 at 06:48

  Det är svårt det där med att skala bort. Jag har inte mer jag kan skala bort (tror jag) så jag har kommit en bit på vägen åtminstone. Även om det inte är lätt tror jag att du ska fixa det.
  Kram

 • Reply
  msemschen
  April 9, 2014 at 22:11

  Ta en dag i taget! Du löser det vännen!
  Och du deklarationen, pis åf kajk! ;)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   April 9, 2014 at 23:02

   Tack snälla!
   kram

  Leave a Reply