8 In Inredning/ Pyssel+Handiwork

DIY – Hallen

Idag har jag pimpat hallen här hemma. Och det blev jättebra! Hurra!

Jag har funderat på att köpa ett par skoskåp på Ikea och ältat det länge länge tills jag kom på att jag kan använda mina extra bokhyllor. Så ett par vanliga Billys huserar nu i hallen och jag har vinklat hyllplanen i mitten så skorna lutar lite inåt och ligger fint på plats. Hyllorna ska målas också men det får bli ett senare projekt.

Sa jag att jag är nöjd? :)

Tack för alla hälsningar och input om Misemannen. Ni är fina. ♥ Jag har inte riktigt bestämt mig än för hur jag ska tackla situationen riktigt för det finns en plan men tills dess så är det som vanligt här hemma. Han hänger här, äter här, sover här och myser med mig i soffan just för stunden. Jag bidar min tid lite.

Må väl därute!

11 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Linda G
  March 10, 2014 at 21:39

  Blev ju bra det där:) Kul att få pimpa lite! Kram

 • Reply
  Lotta
  March 10, 2014 at 21:45

  Tjusigt!

 • Reply
  Nära vill jag leva
  March 10, 2014 at 21:55

  Det blev ju hur fint som helst. Hoppas att allt löser sig till det bästa för missemannen och jag anar att det hela är en aningen knökigt för dig. Gillar din integritet, snyggt.

  Kramar

 • Reply
  Helena
  March 10, 2014 at 22:06

  Så fint det blev! De där Billy passar till det mesta. Och så fint med bilderna på väggen :-)
  Förstår dock inte hur “ägaren” till din miseman kunde dyka upp så plötsligt. Och var han/hon varit under denna tid… Hoppas att det löser sig till din fördel. Kramar

 • Reply
  Sahra
  March 11, 2014 at 06:12

  Smart. Tycker ofta att skoskåp är lite fula och jag visar gärna upp mina älsklingar

 • Reply
  Anne
  March 11, 2014 at 06:25

  Du e inte dum du – det där blev skitbra!
  Kramar

 • Reply
  Flipfloppan
  March 11, 2014 at 08:39

  Jättefint och smart där med Billy- hyllorna! Nu måste jag mäta och se om jag kan härmas :) Hoppas såklart det reder ut sig med Misemannen också inom det snaraste. Kram i solen

 • Reply
  Monica
  March 11, 2014 at 17:57

  Vad fint det blev i hallen!

 • Leave a Reply