15 In Odd Molly

Att bli en godingjägare i stället

Godkväll!

Jag tänkte hoppa från ämnet kärlekskrankhet till kläder med ett jättekliv och liksom berätta att jag numera är godingjägare. Godingjägare av Odd Mollyplagg som jag tycker är extravaganta, härliga och gör mig glad. De får såklart gärna vara enkla också, allting behöver inte vara för mycket men jag söker den där känslan, känslan som får mig att bli lite toklycklig av kläder.

Som den här underbara multifärgade Kettle Coat. Den är så fin och underbar så jag vet inte vad.

Det har kommit lite mail med frågor om varför jag inte fotograferar kombos och nyheter och svaret är att jag inte är så väldigt intresserad, att jag är en storlek 4+ och utbudet är därmed lite begränsat och att prislappen är för dyr.

Tyvärr har det blivit så för mig att i och med Odd Mollys öppnande av outleterna har jag mycket svårt att tänka mig betala fullt pris för nya plagg som kommer. Tyvärr. Då ska det vara något alldeles extra som ger mig hicka och som jag bara måste ha. Men något sådant känner jag inte just nu.

Men visst är plaggen underbara?

Och alla dessa färger och mönster och fina detaljer.

….och den här….♥

..finns numera i min garderob. :)

Så jag jagar vidare efter äldre godingar till bättre prislappar och är nog ganska nöjd för tillfället. Garderoben är ju trots allt ganska full. Eller snarare ointaglig efter som jag inte ens kommer in i den. Jag behöver en personal organizer, finns det? Någon som dyker upp med en påse galgar och förvaringspryttlar och talar om hur det ska se ut. Det vore något det.

Tills dess säger jag trevlig kväll och må så gott!♥

11 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Josanne
  February 20, 2014 at 22:38

  Samma här; fullprisshoppandet är ett minne blott. Och just nu är jag mest inne på bekvämt, lite lagom tråkig alltså :-)
  Men tycker dock mycket om att titta på finplaggen, som i dina bilder här :-)
  Men en finis har jag kvar föreevigt, och blev påmind om den hos Rosen idag och den har jag tack vare dig :-) KramKram!

  • Reply
   Lingon
   February 21, 2014 at 08:08

   Bekvämt är inte dumt alls och det första som gäller här med. :)
   Massa kramar och jag är så glad att du hittade den fina Ribeyaklänningen

 • Reply
  Anette
  February 20, 2014 at 22:40

  Hej!

  Tak for dejlige, glade fotos med mange flotte farver :)
  Jeg bliver helt glad af, at se livsglæden i dine fotos!

  Med venlig hilsen
  Anette ( Inspirations-bloggen MollyRose’n’Honey )

  • Reply
   Lingon
   February 21, 2014 at 08:08

   Tack själv för din fina glada kommentar. :)
   kram

 • Reply
  Nära vill jag leva
  February 20, 2014 at 23:02

  Vilket bravissimo ord för klädleteriet. Och fina glada bilder. Jag är också ganska nöjd för tillfället, det skulle vara en Brand new second hand dress i royal som skulle få flytta in, det skulle jag trivas med. Just nu håller jag på att organisera men just för tillfället är det klädkaos som råder.
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   February 21, 2014 at 08:09

   Godingjägare är ett jättebra ord så tack! Jag kanske skulle trycka upp det på ett visitkort?
   Brand new second hand dress skulle jag också väldigt gärna ha här….
   kram!

 • Reply
  Sofia
  February 20, 2014 at 23:03

  Vad kul! Men just DEN klänningen på bilden hänger ju väldigt säker :-) här! ;-) Jag har ju haft lite den taktiken länge och jag kan säga att min garderob är yberfull med godingar tyvärr för Odd Molly aktien åtminstone så är nog bara en handfull av dom fullprisköpta… Jag har ju turen att kunna ha en del av de där sample-plaggen men tycker ändå att det är tråkigt att de skänkts ut det har tagit udden av jakten en aning för mig. Jag måste erkänna att jag fångat det mesta jag drömt om av gamla godingar och det är lite tråkigt för även om jag tycker att tex sommar kollektionen innehåller mycket fint så är det troligtvis inget jag handlar för att knäna darrar och troligen inte heller något som kommer handlas utan reaprislapp Kram

  • Reply
   Lingon
   February 21, 2014 at 08:13

   Hihihi. Jag skulle bara kolla att du var vaken. :) :) En syster till klänningen bor här numera och hänger som prydnad så jag kan se den varje dag. Jag har ju missat alla utförsäljningar av samples men det är en stor del det som gör att jag tappat sugen helt på att köpa nya kläder. Jag känner mig lite smålurad och dum helt enkelt som lagt ner stora pengar på ett drömplagg som sedan säljs för ett par hundralappar, eller knappt det. :(
   Men än så länge finns det många gamla drömmar att jaga fatt i för mig. Bland vårens är det batikklänningen som jag hoppas ska hitta hit så småningom.

   kramar och ha en fin fredag

 • Reply
  Anne
  February 21, 2014 at 06:42

  Lite kul ändå att vi bloggade om exakt samma sak samtidigt :) Jag vill bli alldeles betagen och rusig av ett Mollyplagg och det blir jag nästan aldrig numera – undantaget är den nyproducerade Once in a Liftime Coat
  Massa kram

  • Reply
   Lingon
   February 21, 2014 at 08:13

   Eller hur? Det ligger nog i att vi pratat om det här alldeles nyss i en fint hem på Hornsgattu.
   kramar och må så gott idag

 • Reply
  Hilde
  February 21, 2014 at 08:45

  Härliga bilder! Och visst är det de gamla goda som fångar intresset. Hos mig finns det inte mycket nytt kvar.
  kram

  • Reply
   Lingon
   February 21, 2014 at 14:35

   Vad kul det var att prata med dig idag. :) :) Och jag ska hämta ut en gammal goding på posten idag, hurra!

 • Reply
  Helena
  February 24, 2014 at 21:56

  Underbara bilder på dina godingar! Kul att jaga finingar och jag vill också gärna handla till bra priser :-) Men jag faller som en fura för det enkla med…
  Kramar

 • Reply
  Minna
  October 16, 2015 at 13:25

  Hej! Vad heter den fina bruna väskan?

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2015 at 13:43

   Hej,
   Det vet jag faktiskt inte, är Sofias väska.

  Leave a Reply