10 In Inredning/ Lingon om...../ Odd Molly

Odd Molly Home på Formex

Odd Molly home

Odd Molly Home

Men hjälp vad fint det ser ut? :) Jag vill springa i väg och hämta virknålarna direkt och ångar verkligen att jag inte åkte i väg till Formex i helgen. För det var tänkt så men så ställde jag in för det blev för mycket. Vad är det med virkat som är så underbart? Är det hemtrevlighetskänslan? Eller det gulliga? Eller traditionen?

Mums!

12 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Titti
  January 16, 2014 at 16:52

  Åh så fint…underbart!
  Kram Titti

 • Reply
  Fru Sederblad
  January 16, 2014 at 17:03

  Inte vet jag vad det är. Men det är hemtrevligt. Och mysigt. Och gammeldags. Och alldeles underbart.

 • Reply
  Memelie
  January 16, 2014 at 18:27

  Ååååå!!! Ett virkat överkast, så fint. Jag kanske skulle ta och hämta hem mitt mammavirkade överkast som hörde till min lilla barnsäng från pappa och använda det som filt hemma i soffan… kanske? Nostalgi och lite saknad. Så mysigt att det börjar bli riktigt inne igen med virkat och visst kliar det i fingrarna. Synd bara att jag inte får till mina rutor sådär fint. Mina blir mer som kantareller. Men det är nog banne mig dags att träna lite igen. Jomenvisst är det det.

  Hoppas du får en fin helg, även utan Formexbesök! Kram!!!

 • Reply
  Sofia
  January 16, 2014 at 20:36

  Min första tanke var vilken virkhysteri detta kommer att skapa! ;-) Gillar bilderna, hemtrevlig känsla! Formex spanar på instagram mycket fint!

 • Reply
  Hilde
  January 16, 2014 at 20:44

  Oj, ja det där är båda hemtrevligt, mysigt och min mormor för mig. Underbart!
  Kram

 • Reply
  Flipfloppan
  January 16, 2014 at 20:44

  Underbar och nu funkar det! Gick in via Chrome istället för IE, Kram och ursäkta att jag är helt disträ…

 • Reply
  Lingon
  January 16, 2014 at 21:07

  Får se vad en filt landar på för pris. Fina är de och jag kommer säkert starta ett projekt. :)
  kramar!

 • Reply
  Linda G
  January 16, 2014 at 21:12

  Är jag den enda som inte går i spinn över det hela?! Lite för pluttenuttigt och för lite djurmönster för mig;) Kram

  • Reply
   Lingon
   January 16, 2014 at 21:30

   Fniss ja, var är zebran? :)
   kramar

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  January 17, 2014 at 10:12

  Wao – Så fint!
  /Kram

 • Leave a Reply