13 In Inredning/ Lingon om.....

Mässan, intryck och en octomums

Hihihi.

Ja, jag kunde inte låta bli att börja så här. Det fanns ju allt på mässan när det gäller ögongodis och inredning, finurliga saker, schyssta grejor och framför allt mycket som jag lätt hade kunnat lägga i en kundkorg och släpa med mig hem.

Några godbitar att visa upp är Linum och ett mönstrat tyg som kommer i fyra olika färgställningar.

linum

Väldigt fint och jag som åskådare bara tankade energi och sommarfkänslor. Det var ju mest det jag ägnade mig åt eftersom jag inte är inköpare. Energi och inspirationstankning, och fylla upp hjärnan till max med intryck som håller gråvintern borta.

Gerbera keramik

Det fanns ett helt litet hus med Greengate. :)

Och jag såklart, jag blev kär i alla små växthus som kom i min väg. Det här vill jag ha!

Eller kanske något härifrån?

Eller lillgrisen till höger?

Här nedanför ligger ett galleri där ni kan se alla bilder om det lockar. Syns det inget eller bilderna ligger på en lång linje uppifrån och ner så klicka på titeln i det här inlägget längst upp och öppna i ett nytt fönster. Jag har tyvärr en javascriptkonflikt som ännu inte är löst.

Mitt samlade intryck av mässan är att det är inte mycket som är så där fult just nu? Det mesta är ganska tilltalande och inget som verkligen är sådär “kan jag absolut inte tänka mig”. Om jag hade fått plocka hem något direkt så hade det varit ett av de isländska fårskinnen som jag klappade på varje gång de passerades. :)

Och det där med att tanka hjärnan med inspiration, det fungerade toppen. Till den grad att den nästan svullnade lite. :)

Ha en fin fin dag!

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  louise
  January 11, 2014 at 12:04

  Så härligt!! Vad mycket fint
  Vill ha det mesta :)
  Tack för att du visar
  Önskar dig en fortsatt fin helg

  Louise

  • Reply
   Lingon
   January 11, 2014 at 16:31

   Tack detsamma till dig Louise!

 • Reply
  Hilde
  January 11, 2014 at 13:12

  My goodness vad mycket fint! Och vad jag längtar tills våren:)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   January 11, 2014 at 16:31

   Eller hur ja? Undrar om ni fått snö idag? Här vräker det bara ner en massa regn.
   kram!

 • Reply
  Vibeke
  January 11, 2014 at 14:02

  Kul att se dina bilder! Fint…

  • Reply
   Lingon
   January 11, 2014 at 16:32

   Skoj att du hittade in hit och tusen tack för igår. Det var jättetrevligt ju. :)
   kram

 • Reply
  Helena
  January 11, 2014 at 14:59

  Åh så mycket fint! Jag faller direkt för Greengate och Gerbera keramiken. Och halsbanden från Soul of Maia… de hade jag velat fingra på…
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   January 11, 2014 at 16:32

   Ja, så mycket fint. Jag hade kunnat stanna länge men orken tar slut ganska snabbt.
   kramar

 • Reply
  Flipfloppan
  January 11, 2014 at 17:29

  Hm, så himla mycket fint och jag undrar om jag inte kan få in något mer Greengate i alla fall ? Kram

  • Reply
   Lingon
   January 11, 2014 at 17:41

   Jag kan ju hjälpa dig inventera lite vad du har. :-)
   Kram!

 • Reply
  Linda G
  January 11, 2014 at 18:29

  Mycket fint! Men finast var grisen:) Kram

 • Reply
  Fiona
  January 11, 2014 at 21:21

  Där var ju några Greengate som jag skulle kunna tänka mig:) Isländska fårskinn blev jag supenyfiken på!
  Kramar

 • Reply
  Fru Eriksson
  January 12, 2014 at 12:19

  Underbart & så mycket fint – Grisen var bäst <3 eller…
  Tja…Du mé såklart hihi

  /Kram från mig i snön

 • Leave a Reply