12 In Pyssel+Handiwork

Försovit mig deluxe

Oj vad jag har försovit mig idag och vad sjutton gör jag här i bloggen då? Jo, en klämhalvtimme till att bekänna mina synder. Igår fick jag äntligen hem en printer, jag har ju företag och sånt och måste fakturera och föregångaren drog en djup suck och la av för länge sedan. Faktureringen har det varit si och så med, via mail, smygprint på jobbet och en riktig helmesyr om jag ska vara ärlig. Men nu så tog jag tag i saken och ordnade en ny och varför inte ha en som kan skriva ut foto när de kostar samma peng?

Sagt och gjort. Är det kul eller? “En heeeelt ny vääääääääärld” som de sjunger i disneyfilmen. En del grejor att lära mig och vissa bilder blir randiga men det ska jag nog få ordning på. Den här grunkan har ju sex olika rengöringsprogram att köra.

Nu ska jag bara sätta i gång med att trakassera släkt och vänner med foto i pappersform. :) Hur kul som helst.

Ja, och där kom anledningen till den dåliga sömnen även om det kanske egentligen är misse som hållit mig vaken.

Ha en fin dag! Här ska det springas och jagas ikapp timmar som försvann.

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  January 18, 2014 at 11:16

  Underbart med Foto i pappersform & sååå fina :)

  • Reply
   Lingon
   January 18, 2014 at 19:58

   Härligt att du är “tillbaka igen”. Massa kram!

 • Reply
  Memelie
  January 18, 2014 at 11:17

  Å vad jag längtar till våren när jag såg din bild!!! Vilka härliga färger!
  Ha en fin dag och stressa inte för mycket!
  Kramar!!!!

  • Reply
   Lingon
   January 18, 2014 at 19:59

   Tack det blev en finfin dag! Mycket jobb men mycket kul!
   kram

 • Reply
  Linda G
  January 18, 2014 at 19:29

  Det är ju så fint med riktiga foton! Och så har man ändå det mesta bara i digital form tyvärr……Kram

  • Reply
   Lingon
   January 18, 2014 at 19:59

   Det är helt underbart! Jag kommer nog att slita ut den här printern ganska snabbt. :)
   kramis!

 • Reply
  Nilla
  January 18, 2014 at 19:56

  åh vad fina! Jag har tänkt sååå länge att jag skall printa ut lite bilder men det blir aldrig av men nu ska jag också försöka få till det. Ha en fin kväll! Kram Nilla

  • Reply
   Lingon
   January 18, 2014 at 20:00

   Just do it. Helt underbart!
   kramar och ha en fin kväll du med

 • Reply
  Sofia
  January 18, 2014 at 23:34

  Fiiint! Själv har jag börjat samla mina favoritbilder och minnen i fotoböcker just för att det är så vansinnigt trevligt att se bilderna på annat än skärm! Kram

  • Reply
   Lingon
   January 19, 2014 at 08:49

   Det är! Och något som jag alldeles för länge glömt bort.
   kram!

 • Reply
  msemschen
  January 19, 2014 at 16:35

  Men du, va snygg din blogg är!

  Vad köpte du för printer? Vi letar efter en men vi är lite nördiga och vill ha en som kan skriva ut A3 i färg och då blir det en dyr och klumpig historia.

  Kram

  • Reply
   Lingon
   January 19, 2014 at 21:58

   tack ska du ha..! Mycket att göra återstår men det största är fixat. Jag köpte en Canon pixma MG7155 eller nåt sånt hette den. Den skriver A4 och nedåt men jag skulle egentligen bara ha en vanlig svartvit printer. Priset är ju detsamma. :)
   Kramar och trevlig kväll!

  Leave a Reply