8 In Lingon om...../ Trädgården

November kan spola ner sig

DSC_0029

Japp. November är ute idag och jag kör sommar. Sommar, sommar.

Det är ganska överkomlig november ändå, men mörkret och regnet går mig på nerverna. Och att jag måste gå på ett långsamt möte i kväll och prata budget och fönstermålning och sånt livsviktigt. När man kan ligga i soffan. :)

DSC_0032

Nyss var det så här fint i trädgården. Ändå känns det som evigheter sen..

DSC_0033 1

Jag har ställt in den här röda pellisen i ett cykelskjul och hoppas att den kan övervintra. I värsta fall glömmer jag kanske bort den.

Nehej….nu måste jag gå. Vill inte. Vill vara ledig. :)

kramar och trevlig kväll från stresstanten

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Helena
  November 12, 2013 at 18:24

  Visst är det mörkt och lite segt nu? Jag vill helst också ligga i soffan… I kväll hoppade jag tjejkväll med mat och prat som jag tycker är så kul, men just nu orkar jag inte. Ont i halsen och trött efter sviterna i helgen gör att det får bli hemmakväll istället…
  Kramar och ha en trevlig kväll!

 • Reply
  Anne
  November 12, 2013 at 19:22

  Ja oj vad november kan spola ner sig! Klockan är 19.20 och jag vill gå och lägga mig :o
  Kram

 • Reply
  Linda G
  November 12, 2013 at 21:03

  Ja fy sjutton! Är så trött när jag kommer hem från jobbet så jag skulle kunna hoppa i säng då. Och då har jag ändå Vincent-vecka och slutar 16 på dagarna. Jeflans sega november:( Kram

 • Reply
  Josanne
  November 12, 2013 at 21:47

  Instämmer till 1000 procent! Regn och mörker exakt hela dagen, konstigt man bara vill bädda ner sig och vakna i maj… Härligt med sommarbilderna, lever hellre i en dröm än i denna tråkverklighet just nu… KRAM!

 • Reply
  Josanne
  November 12, 2013 at 21:50

  kom på en sak, den där supersöta polarenen du hade på Insta, var det en butik i din by som har den? I så fall lutar det åt en tågtur för mig någon dag… kanske en det samtidigt?…

 • Reply
  Fiona
  November 12, 2013 at 23:38

  Tack för sommar och blomsterfägring! Längtar redan till våren.
  Kramar

 • Reply
  Karen
  November 13, 2013 at 18:27

  A solid week of grey and rain will make you yearn for summer. I am already tired of winter and it has barely begun. Nice to enjoy your summer pics ;)
  Kramar,
  Karen XOXO

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  November 14, 2013 at 11:06

  Tycker November är helt ok då är det bla min födelsedag,1-a advent med mys & julmarknad i vårt älskade Hjo hihi fast…visst är det mörkt & liiite snö vore härligt,men självklart njuter jag av dina ljuvliga sommarfoto/Kram

 • Leave a Reply