16 In Lingon om.....

Tant Duktig googlar funktion

dukt

Ja eh….en fortsatt skitig spegel. En outfit som fick mig säga jultomte en gång och så har jag sleevewarmers runt vristerna. Allt för att inte frysa under kvällspromenaden. Egentligen är det inte så kallt men Skånsk fukt det är grejor det. Sänker temperaturen säkert tio grader?

Godkväll förresten! ♥

Idag har varit en vanlig jobbonsdag och bortsett från planer att emigrera till ett annat land så har jag kollat efter regnkläder och vindtäta kläder på nätet. En och annan Mollyjacka lockar också men framför allt vill jag ha lätta, varma och sköna kläder som tål en rask promenad eller joggingtur. Det gör ingenting om de är snygga också. :)

1211_0191558f1a-large

Den här fina Odd Molly City Camper Parka är jag sugen på att prova och efter att ha sett Fiona i den korta Bomberjackan så gissar jag på att den här är finfin. :)

1211_95a0ce4930-large

Med logga? :)

Fast helst önskar jag mig mildare väder.

Och jag menar inte att jag skulle jogga precis i den här jackan. Den är bara lite roligare att visa upp i bild än alla dessa gore-texplagg. Jag rustar mig liksom i tanken för ett varmt pansar och mjukt ska det vara, mot en möjligtvis kall och sträng vinter. En go varm filt att svepa in mig i. Den tanken känns lite bättre.

Kanske skulle jag googla resor i stället? Hm. Eller raggsockar.

Kramar och trevlig kväll! Frys inte där ute.

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Linda G
  September 18, 2013 at 21:16

  Googla resor du, det gör jag oavbrutet;) Kram

  • Reply
   Lingon
   September 18, 2013 at 21:43

   Ja, jag kanske skulle det. Är liksom fast i jacketräsket. :)
   Kram

 • Reply
  Helena
  September 18, 2013 at 21:18

  Hellre resor än jackor tycker jag! Hu, jag är redan trött på hösten… Hur ska det sluta? Med en vinter? Ja, det känns ju inte speciellt lockande…
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   September 18, 2013 at 21:45

   Ja, det är ju mörkret som är svårt. Det är en sån kontrast och så snabbt det gick?
   Kramar och hoppas du är invirad i en filt

 • Reply
  Sahra
  September 18, 2013 at 21:21

  Det går rykten om att ett skånskt lingon ska på besök i storstan. Härligt. Ni två, du och rosen, är ju en etablerad duo. Men om ni skulle kunna tänka er att babbla med dn asfaltsblomma så hör av er. Skulle vara kul att nästla sig in i er gemenskap.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   September 18, 2013 at 21:45

   Åhååå? Rykten sprids minsann och det är ju helt sant att jag ska åka till staden med stort S. Jag mailar dig så kan vi se vad vi kan hitta på. :) :)
   Kram

 • Reply
  Anne
  September 18, 2013 at 21:38

  Hihihi – kattspya=en massa hår som ska upp ;) Blir inget mer den här veckan jag lovar
  Tusen kramar å suss gott <3

  • Reply
   Lingon
   September 18, 2013 at 21:47

   Hihihihi. Det är leksaker på gång till Kingen. :)
   Kramar
   <3

 • Reply
  Hilde
  September 18, 2013 at 21:45

  Haha, hur visste du att jag åt choklad? Just nu skulle jag föredra resor framför jackor :)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   September 18, 2013 at 21:47

   Aj knew it!
   kramis

 • Reply
  Fiona
  September 18, 2013 at 23:14

  Den kappan tror jack skarpt på! Ser lit “platt” ut på produktbilden men jag tror på ett Lingon i den:)
  Hoppas att du hittar den i hufvudstaden, provar, fotar och delar med dig:))
  Och superduktig är du med dina rundor!
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   September 19, 2013 at 21:39

   Klart det ska fotas och provas.. :)
   kramis

 • Reply
  AnnaSC
  September 19, 2013 at 09:32

  och vi ska tydligen till huvudstaden samma dag i helg <3 åker från Lund 15.23 imorgon o hem 15.40 på söndag <3 men inget shoppande på lördag men en stund på söndageftermiddagen ska sonens assistent o jag försöka oss på.

  • Reply
   Lingon
   September 19, 2013 at 21:40

   Vad kul, jag åker inte samma tider tyvärr men i tanken och vem vet, vi kanske springer på varann.
   kramis

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  September 19, 2013 at 11:30

  Riktigt fin Odd Molly City Camper Parkas……
  /Kram fina du

  • Reply
   Lingon
   September 19, 2013 at 21:40

   Tack och massa kramar och hälsningar tillbaka till dig!

  Leave a Reply