7 In Lingon om.....

Jag är tillbaka….!

DSC_0109

Tjohoo!

I´m back. :)

Bloggen har legat nere under eftermiddagen och kvällen pga säkerhetsproblem men nu är det fixat. Jag var lite under attack ett par timmar så det var bättre att stänga ner en stund. Bättre säfe thän sorry som man säger. Och inte vill jag att Lingonberrie ska krascha en server på mitt webbhotell.

Iallafall. Tänk vad bloggen betyder mycket för mig. Det vill säga ni. Ni som läser och kikar på mina bilder. Tack för att ni finns!

Tack för att jag får visa min vardag som mestadels är ganska tråkig. Tack att jag får visa bilder som är uppskattade. Tack att ni står ut med min svada och skrivklåda. Det har varit lite tunt med outfits på sista tiden och det har och göra med att jag viktminskar och har en sorts köpstopp. Men vänta bara……. :)

kramar och trevlig kväll därute!

6 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helena
  September 26, 2013 at 22:07

  Härligt att ha dig tillbaka och att säkerheten är ordnad!
  Kramar och en fin kväll önskar jag dig!

  • Reply
   Lingon
   September 26, 2013 at 22:15

   Tack fina!
   Kram

 • Reply
  Anne
  September 27, 2013 at 06:45

  Hej igen och tack för att du bloggar – vi är ju en hel drös som gillar att du hör det :)
  Kramar

 • Reply
  Anne
  September 27, 2013 at 06:45

  gör

 • Reply
  Anne
  September 27, 2013 at 06:46

  Å min favoritheader!

 • Reply
  Linda G
  September 27, 2013 at 10:36

  Konstiga människor som attackerar en blogg! Skönt att det löste sig:) Kram

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  September 29, 2013 at 11:34

  Härligt….Har saknat!
  /Kram

 • Leave a Reply