7 In Pyssel+Handiwork

Sånt jag gör en torsdagkväll

httpv://youtu.be/_Vvd_eUmzY4

Godkväll!

Här är en som möblerar om och fixar lite i hemmet. Allt eftersom jag är lite stressad och speedad och minsann så minskar klädhögarna och dammråttan är whippad ända ut i ett källarförråd. Soffpotatisen är på spasemester i Slöinge. Tydligen städar jag mer när jag är stressad? Det ger mig någon sorts lättnad och jag känner att jag har kontroll över tillvaron. Ja, tillvaron i hemmet i allafall. :)

red

Fina Odd Mollypinuppan har fått komma upp på garderobsdörren. Innan stod hon i en hylla i hallen men det här är ännu finare. Och så är hon ett lite kärt och sorgligt minne för jag fick henne från Ajabajakids butik när de stängde i Malmö. En era för mig som tog slut och inte minst mina och Josannes härliga eskapader därinne. Men livet går vidare och det finns ju flera butiker att busa i. Som tur är. Köpenhamn nästa kanske? :)

Och. Var rädd om era skor därhemma. Det finns hammare…hihi. Kramar och trevlig kväll!

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Hilde
  August 29, 2013 at 21:01

  Hahaha, du är för härlig! Men de fungerar helt klart som hammare, och snyggt blev det.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 29, 2013 at 21:22

   :-)
   kramar

 • Reply
  Linda G
  August 29, 2013 at 21:23

  Ser tyvärr inte videon, hör bara dig prata;) Men fint blev det ju och du är inte ensam om att sakna Ajabaja! Det var en bra butik OCH webbshop…..Kram

 • Reply
  Jeanette
  August 29, 2013 at 21:55

  En till som saknar Ajabaja och deras underbara personal! <3 Många roliga stunder man hade där. :-)
  Kram
  Jeanette

 • Reply
  Anne
  August 30, 2013 at 07:28

  Tack för att du la ut den här :) Saknar dig!
  Kram

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  August 30, 2013 at 10:54

  Hihi du ela för goer…
  Snyggt blev det/Kram Annmi

 • Reply
  Socker, vanilj och en skvätt grädde
  August 30, 2013 at 15:46

  Precis min takter det går bra att spika med en sko:)))
  Kram

 • Leave a Reply