10 In Lingon om.....

Fredagsblandningen och att göra en Ferdinand

IMG_0378 kopia

Pust. Idag var en lång dag? Den började med en föreläsning om Sveriges Radio, public service och lite om hur de jobbar och tänker när det skapas radioprogram, vilket utbud som finns. Intressant.

1

På lunchen smet jag in på Folk och provade Supernatural dress, här i stl 3 och den är fin men inte så fin att jag trillar dit. Att jag inte kan välja färg gör ju inte saken bättre heller. Överraskning för mig var det att det inte är resår i smocken utan det är stumma dekorativa sömmar. Gäller att hitta rätt storlek alltså. :) Sorry för urusel provbild förresten.

IMG_0394 kopia

På vägen till bussen så gick jag in på Glasboden som säljer….begagnat glas och porslin. En fantastisk affär där jag knappt vågar röra mig inne. Det är trångt och påminner mycket om den scenen i Harry Potter när de är i salen med alla profetiorna i glas. Det liksom bågnar runt en.

Massor med fint men jag hittade inga martiniglas som jag var ute efter utan fick snällt återgå till jobbet och några timmars slitande till.

IMG_0416 kopia

Sen var det tänkt att jag skulle festivala på Malmöfestivalens sista dag men ju närmre jag kom desto mindre ork och spring i benen fanns kvar. Istället jagade jag den perfekta kameraväskan och tog mig igenom några butiker tills jag helt enkelt kände för att lämna staden….

DSC_0098 kopia

…..och åka hem och lukta på mina blommor. :)

DSC_0095 kopia

En inte helt fel sysselsättning tycker jag och njöt som bara den att få vara i mindre trängsel än i ett hett festivalMalmö.

DSC_0091 kopia

Och nu är det helg. Helg, helg helg! ♥ Andas liksom.

ha en trevlig kväll!

3 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  solid
  August 24, 2013 at 08:48

  Jag ska iväg och hämta hem min Supernatural och nu börjar jag bli lite orolig över smocken, haha den får nog hamna i hamsterlådan till glöggen.
  Den där gula rosen med rosa kanter är helt ljuvlig.
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2013 at 13:20

   Håller mina tummar att den passar. :-)
   Massa kramar

 • Reply
  Helena
  August 24, 2013 at 08:59

  Vad fin klänningen är! Men det där med att “smocken” är stum, det var det jag anade. Då krävs en provning för att jag ska våga mig på den… Jag är i alla fall supernöjd med blusen!
  Ha en härlig helg! Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2013 at 13:21

   Ska bli kul att se blusen på. Tror den är super!
   Kram

 • Reply
  Hilde
  August 24, 2013 at 09:47

  Men oj, är smocken stum? Jag var helt säker på att det var resår.. Där ser man. Visst är det skönt att vara hemma? Jag älskar det just nu..
  Kram

 • Reply
  Linda G
  August 24, 2013 at 11:07

  Nej det är inte mycket som slår ros-sniffande:) Kram

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  August 24, 2013 at 19:20

  Riktigt snygg tunika,passar dig bra & du gjorde helt rätt i att göra en “Ferdinand” hihi
  Ha en fin Lördagskväll/Kram Annmi

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2013 at 21:00

   Tack detsamma till dig, trevlig kväll,
   kramar

 • Reply
  Maja
  August 24, 2013 at 19:51

  Fin som snus om man hittar rätt storlek alltså. Den där glasbutiken skall jag leta upp nästa gång vi drar till Malmö men jag tror jag lämnar gubben utanför ;) Kram!

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2013 at 21:00

   Jättekul ställe, och ha en liten tunn handväska med dig så du inte kommer som jag med en stor portfölj som kan slå ner grejor. :)
   kramar

  Leave a Reply