13 In Lingon om.....

Big day

bild

Vilket Ljuvligt sommarväder! Jag njuter på i värmen och önskar att solen fortsätter att skina hur länge som helst. Idag ska jag på röntgen och omgipsning så det är en stor dag.. Kanske jag t o m slipper gips och kan hoppas på ett fiffigt avtagbart bandage. Ty det är varmt, oj så varmt.

Njut av solen och bada lite för mig också idag, kramar L

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Titti
  July 22, 2013 at 09:37

  Lycka till med gipset.
  Kram Titti

 • Reply
  AnnaSC
  July 22, 2013 at 09:51

  <3
  kram och jag hoppas också du slipper gipset <3

  är det något så bara hör av dig. Det vet du att du kan eller hur?

  • Reply
   Lingon
   July 22, 2013 at 12:20

   <3

 • Reply
  Sahra
  July 22, 2013 at 10:09

  Då håller vi tummarna då.

 • Reply
  ✫ Fru Eriksson
  July 22, 2013 at 10:21

  Hoppas du slipper gipset//Kraaaaam Annmi
  Pst…Du ser så härligt glad & lycklig ut på foto det “smittar” hihi

 • Reply
  Josanne
  July 22, 2013 at 11:12

  Håller tummarna stenhårt att du slipper gipset!!!
  Massa Kram!

 • Reply
  Anne
  July 22, 2013 at 13:30

  Jaaaa the big gipsday. Väntar på att du ska ringa :)
  Kram

 • Reply
  Natascha
  July 22, 2013 at 15:45

  Din stackare, att du skulle gå och bryta armen mitt i sommaren och under semestern. Hoppas verkligen att du blir av med gipset.
  Själv har jag precis kommit fram till San Francisco och här är det inga sommartemperaturer, det var runt 17 grader i går kväll. Något chockartat för kroppen då det var 35 i NY. Det får bli att köpa en varm tröja, har nästan bara sommarkläder med mig :-) Kram

 • Reply
  Flipfloppan
  July 22, 2013 at 22:40

  Hoppas det gick bra idag, höll tummen för åtminstone mindre gips, Klem

 • Reply
  Tina
  July 22, 2013 at 23:28

  Håller tummen att du blir av med gipset. Kramisar Tina

 • Reply
  Hilde
  July 23, 2013 at 07:54

  Oj vad jag är nyfiken nu. Hur gick det? Får du duscha?
  Kram

 • Reply
  Tina
  July 23, 2013 at 21:46

  Hej Lingon!
  Jag hade också gips nyligen och vet hur otympliga livets praktikaliteter blir.
  Fick tips av en snäll dam om något som heter Seal Tight – som en ‘jätteplasthandske’ med ‘tättslutande’ gummiring. Som förenklade allt från duschning till, faktiskt, att stötta saker och ting vid matlagning. http://www.twim.se/html/seal-tight.html

  Jag skulle kunna lämna den till Rosen så att hon får skicka den till dig. Mitt försäkringsbolag betalade den åt mig och jag tycker det vore bra om den kom till användning mera då den är som i nyskick. Jag vann ett par Odd Molly vantar av Rosen i vintras så även om vi inte känner varandra så vet hon att jag är på riktigt med en adress inte så långt från henne. Kan cykla förbi hennes gata på min väg hem från jobbet i morgon eller senare i veckan om du vill ha den.

  • Reply
   Lingon
   July 25, 2013 at 12:14

   Tack snälla Tina! Vad fint att du tänkte på mig så jag blir rörd. Jag klarar mig rättså bra nu ändå och hoppas att bli av med gipset om en vecka. hoppas..:-)
   Massa kramar och hälsningar till dig!
   Lingon

  Leave a Reply