6 In Trädgården

Malmö Garden Show – och lite regn

Ja, jisses vad himmelen öppnade sig. :) Vi hann precis parkera på rivieran i Malmö med blå himmel bakom oss och promenera till Slottsparken. Underbar syréndoft kantade vägen.

Härligt mycket att titta på och de första dropparna kom.

Bonsaiträd och står inte farbror Bonsai där bakom?

Ett planteringsbord som ropade på mig.

Och man kan inte ha för många rosor.

Sen var det utställningsträdgårdar att kika på och vi joggade mellan olika parasoll att skjula under.

Drömmen om ett växthus är inte helt borta hos mig heller. Trots att jag inte har plats… men om ni orkar kika i galleriet längst ner så finns ett miniväxthus som jag är sugen på att bygga.

Ja. Och sen blev det ungefär så här. :)

Pellisar i burk.

Men skam den som ger sig, utan vi åkte en runda till Emporia i stället och strosade omkring. Bara för att visa vädret att vi inte ger oss så lätt och jag hittade ett par helt underbara jeansshorts som ska visas upp i morgon. Om jag vågar vara så oanständig i bloggen. :) Hm.

En bra dag trots vädret och jag håller kväll med ett leende. Allt det där jobbiga jag borde ha gjort istället för att haft utflykt är fullständigt undanträngt så jag orkar inte ens bry mig. Mkt bra som Flippis skulle ha sagt. :) Bra lördag.

kramar och trevlig kväll! Var du än är.

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Runa
  June 1, 2013 at 22:11

  Åh vad det ser härligt ut…fast jag är helt trädgårdsointresserad känner jag att jag skulle kunnat tillbringat en eftermiddag där. Hoppas du får en lika bra fortsättning på helgen (tråkigheter skjuter man på..jag förtränger alla tråkiga måsten till måndag-tisdag…lördag o söndag ska man bara göra roliga saker man mår bra av :-)) Kramar

  • Reply
   Lingon
   June 2, 2013 at 10:50

   Måndag-tisdag låter jättebra! Det kör vi på tycker jag. :)
   Ha en fin fin söndag,
   kram

 • Reply
  solid
  June 1, 2013 at 23:08

  Hej!
  Vad underbart det ser ut och ett litet miniväxthus kanske du skulle få plats med.
  Kramar från Eva

  • Reply
   Lingon
   June 2, 2013 at 10:51

   Hihi, ja visst får det väl plats?
   kram och må så gott i dag,
   L

 • Reply
  Annelie
  June 2, 2013 at 10:51

  Så mycket fint att titta på! Känns snudd på ‘livsfarligt’ besöka sådana ställen, fniss.. Miniväxthus är klart intressant. Vi har pratat om det i några år men än har vi inget. Finns för mycket som lockar helt enkelt.
  Hoppas din söndag blir skön!
  Kram,
  Annelie

  • Reply
   Lingon
   June 2, 2013 at 11:06

   Visst är det farligt och inte kom jag undan heller. :)
   kram och ha det så bra idag,
   L

  Leave a Reply