9 In Trädgården

Målad bakgrund

Godkväll!

Här är lite färgklickar till blommor med en drömsk bakgrund.

Den här veckan har jag en kollega från Stockholm hos mig på jobbet och vi kör hårt och försöker imponera på varann, samtidigt som vi lär oss massor och har roligt. Fullt upp med andra ord och jag är en tröttis i kväll.

Jag visade honom de här bilderna och vi kom att prata impressionisterna och Claude Monet och hans näckrosdamm och japanska bro som man kan se utanför Paris. Tavlorna har jag sett live ganska många gånger men tänk att besöka platsen och andas luften? :) Det vore något det…….

Nåja. Ha en fin kväll och hoppas ni har lika fint väder som här.  Kramar L

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Linda G
  June 10, 2013 at 21:24

  Har varit i Paris flera gånger men aldrig sett Monets trädgård. Men jag skulle vilja! Fina bilder! Kram

  • Reply
   Lingon
   June 10, 2013 at 21:39

   Ja, verkligen.
   kramis och tack

 • Reply
  Runa
  June 10, 2013 at 21:24

  Åk dit! Du som gillar blommor och trädgårdar :-). Det är ett fantastiskt ställe! Jag har varit där två gånger och det var en “sorts” trädgård i början av april som sedan såg helt annorlunda ut (med annan växtlighet, förstås) i augusti, superhärlig. Det är många år, båda turerna, sedan men jag glömmer aldrig doften och färgerna. Det är verkligen värt ett besök. Skulle jag åka dit igen skulle jag åka på våren… Kram från sommar-Seattle

  • Reply
   Lingon
   June 10, 2013 at 21:41

   Åhåhåhhh. Hjälte där.. :) Vad spännande det låter. Jag ska nog åka dit för jag har inte ens varit i Paris och det måste man väl göra minst en gång i livet.
   Kramar och ha det så skönt i sommar-Seattle, här är det midsommarkänslor redan av all solen.

 • Reply
  Angelin
  June 10, 2013 at 22:45

  Fine, deilige bilder:)
  klem

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2013 at 06:44

   Tack söta..
   Kram!

 • Reply
  Josanne
  June 10, 2013 at 22:51

  Jag hade gärna också besökt den trädgården. Men tackar för fina bilder från din till dess! :o)
  Klänningen du hade idag är kanonsnygg förresten! KRAM!

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2013 at 06:44

   Tack. Ha en fin dag nu,
   Kram

 • Reply
  Emschen
  June 11, 2013 at 08:32

  Paris ma Paris! J’adore Paris! (och ungefär här visade jag hur mkt jag inte var på fransk lektionerna haha)

  Åk dit! Tveka inte utan åk dit! Jag åkte dit två dagar som 15-åring och blev helt förälskad. Vilken fantastisk stad och vilken historia. Vi tittade bara på de klassiska besöksmålen eftersom vi bara var där två dagar och det var en språkresa till England. Jag var aldrig inne på Louvren eller Notre Dam men i Sacre Coeur och vilken fantastisk byggnad! Där inne tände jag ett ljus för min moster och min farmor och det var så vackert att jag började gråta. Mäktigt! Åk dit min vän, åk dit och njut men var där i mer än två dagar!

  Kram

 • Leave a Reply