4 In Lingon om.....

På en regnig kontinent

20130523-171216.jpgDagen så långt med färjetur Rödby/Puttgarden och parfymsniffande. Remouladsås och rödspätta och ankomst till ett regnigt Hamburg där ett gäng unga kulturstuderande från Malmö virrar omkring i grupp. Med diverse stopp för öldrickning och liknande.

20130523-171528.jpgJag har för tillfället tagit min flykt till hotellrummet och vilar fötterna och lyssnar på nyheter som nämner lågtryck och regn och till och med kravallerna i Husby. Jag säger bara…. Har ni inte sett Baywatch dubbat till tyska så har ni missat något.. :-)

Övrigt då? Mollyshopping i Hamburg är inte så lätt att hitta, jag försökte förra gången jag var här med hjälp av karta och gps och hittade en liten liten butik som sålde hårdvalutan och lite NoaNoa och Cream. Ett Vapiano finns också i närheten av Hauptbahnhof men ikväll ska vi äta lite mer klassiskt italienskt med dukar på bordet.

Egentligen ladies…ska jag erkänna att jag har ganska tråkigt här. Men jag räknar med att kvällen ska lyfta den sociala gruppkompetensen en smula om inte med hjälp av mat och dryck. :-)

Hälsningar från Hamburg!

3 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linda G
  May 23, 2013 at 18:35

  Häll i dom ordentligt så ska du se att det blir bra;) Ha det så trevligt i kväll! Kram

 • Reply
  Hilde
  May 23, 2013 at 19:07

  Ja mat och dryck löser det mesta. Jag hoppas det för din skuld så du slipper ha tråkigt..
  Kram

 • Reply
  Anne
  May 23, 2013 at 19:50

  Inte ha tråkigt – hoppas middagen blir bra :)
  Kramar

 • Reply
  Angelin
  May 23, 2013 at 22:28

  Woo hoo!! Alltid gøy å reise:)))
  kos deg!

 • Leave a Reply