6 In Trädgården

Hemma bääääääst

Så himla härligt att vara hemma igen. Jag studsar omkring i velourbyxor och en franskofta och bara myser, tar djupa andetag och luften luktar så gott? Till skillnad mot ett klorindoftande rökhotellrum som trots allt bara var en natt men det känns som det var flera dagar sedan jag var hemma.

Hurra!

God förmiddag! Måste jag ju också säga och tack för alla hälsningar. Jag har ju inte tid att svara på alla kommentarer när jag är ute – såklart. Men en mer social fas börjar från och med nu. :)

Oj vad härligt med helg? Vad ska jag hitta på?

Jag tror att jag känner mig extra fri eftersom förra veckan var tjock med släktbesök, mollyträff och andra bedrifter. Nu är det lite egentid som gäller. Och skratta inte åt mig nu. Men det jag känner för mest för stunden är att storstäda. :) Ta tillbaka kontrollen över hemmet och sakta varva ner, smälta alla intryck och när dammråttan och klädhögen är whippade tills jag är nöjd – ja då är jag nog redo för nya äventyr.

Eller? Så åker jag i väg och köper fem säckar jord och börjar gräva ur en rabatt.

Nja. Hm. Jag börjar nog med att ringa upp en vän och säga hej…

Ha en fin lördag och vi hörs i kväll!

2 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  solid
  May 25, 2013 at 10:50

  Det är ju härligt med storstädning ibland, när det ena ger det andra och det blir så där riktigt rent och fint.
  Kramar och hoppas du får en riktigt skön helg

  • Reply
   Lingon
   May 25, 2013 at 18:19

   Jag har inte städat men lördagen har varit helt underbar.
   Trevlig helg du med.
   kramar

 • Reply
  Hilde
  May 25, 2013 at 14:14

  Jag tycker absolut inte du är konstig, jag är precis likadan :-D Eller så är vi konstiga båda två. Njut din dag med lite egentid..
  Kram

  • Reply
   Lingon
   May 25, 2013 at 18:21

   Det har jag gjort, tack.
   trevlig kväll

 • Reply
  Tina
  May 25, 2013 at 18:21

  Tycker ordspråket “borta bra men hemma bäst” stämmer in på både dig o mig. Hur kul o underbart det är att komma bort är det alltid lika skönt att komma hem….Ha en skön kväll. Kramisar Tina

  • Reply
   Lingon
   May 25, 2013 at 18:23

   Så skönt…!
   Kramar och trevlig kväll du med.

  Leave a Reply