11 In Klänningar, tunikor/ Odd Molly/ Provningar

What a mesh..

what a mesh dress

Så var äntligen den fina Odd Molly What a mesh dress provad och så här ser den ut på en stor flicka i stl 4. Otroligt vacker och romantisk klänning som jag var tvungen att ha ett linne under då den är så lågt skuren framtill. Lång på mig som är 160 cm, men så är det ändå en stl 4. Genomskinlig, luftig och lätt och jag kan mycket väl tänka mig ha den här på midsommarafton och glida omkring i ett blomsterfält och se ljuv ut. :)

Fast just nu lite sådär lagom blekfet i ett provrum på Åhléns så känns det en aning långt borta om jag ska vara ärlig. Kanske är det därför jag gillar att prova kläder, de tar mig i väg någon annanstans? Kanske borde jag rent av ha sommarklänning varje dag nu för att mota bort vintern?

Vi hörs lite senare och ha en fin fredag!

9 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anne
  March 15, 2013 at 12:28

  Jag har bestämt mig för att inte prova den :D
  Kram

  • Reply
   Lingon
   March 15, 2013 at 13:32

   Låter smart det… :)
   kramkram

 • Reply
  Marita
  March 15, 2013 at 13:28

  Grattis! Så ljuvliga blommor! Och klänningen… helt underbar, och så fin på dej!
  Ha en trevlig helg!

  • Reply
   Lingon
   March 15, 2013 at 13:32

   Tack tack!
   Trevlig helg du med,
   kramar

 • Reply
  Katinka
  March 15, 2013 at 13:31

  Vacker klänning och visst förs man någonannanstans i ett provrum. Bara att hålla tummarna för att våren snart är här! Kram

  • Reply
   Lingon
   March 15, 2013 at 13:33

   Nu när jag tänker efter är det här verkligen en Katinkaklänning.. :)
   kramkram

 • Reply
  Annelie
  March 15, 2013 at 13:52

  Kan “se dig på en midsommaräng”..fint! Klänningen verkar vara ljuvlig, tveksam om urringningen bara. Enda skälet till jag inte beställt den, fast kanhända jag gör ändå! Så roligt få prova “live” o känna sig för, slippa returer i onödan. Fast bättre det än inget alls..
  Trevlig helg!
  Kram,
  Annelie

  • Reply
   Lingon
   March 15, 2013 at 14:57

   Man måste ha något under, kanske i guld eller lila? Fin är den i allafall.
   Kramar och trevlig helg!

 • Reply
  Angelin
  March 15, 2013 at 14:15

  Ahh, den så kjempefin ut til deg♥
  klem

  • Reply
   Lingon
   March 15, 2013 at 15:12

   Tack fina,
   trevlig kväll

 • Reply
  Septemberflikka
  March 15, 2013 at 22:58

  Du är jättefin i klänningen. Jag är själv lite sugen på den men ogillar att den är skuren så där upptill, känns inte helt optimalt att man måste ha linne på sig under.

  kram

 • Leave a Reply