8 In Lingon om.....

Far & Flyg

kjol

Ja. Det är väl bara att dra då?

kjol

En väldigt go outfit som jag försökte skrämma en Bredbandsbolagskille med. Ewa i Walla kjol, Odd Molly Foresome tank och vad heter nu koftan? :) Skor Scholl och kvasten från Granngården. Körklar och bra.

Jag är inne i en stressfas och gillar det inte alls. Superspeed på förmiddagarna för att landa i en sorts tröttkoma vid lunch när jag kopplar av. Hoppas att Påskhelgen blir lugn och fin och jag lyckas landa. Haha. Landa… :) :)

Nu ska det packas Mollypaket och födelsedagspresenter och så ska jag hämta min motvilliga bil.

Ha en underbar skärtorsdag och ta på dig något färgglatt. Kramar L

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Helen
  March 28, 2013 at 16:18

  Ha en trevlig kväll på Blåkulla då!
  Själv hoppar jag det i år till förmån för kvartsfinalmatch på TV/webben.
  Jaja det går väl utför med bitchig/häxigheten. =)

 • Reply
  Krannina
  March 28, 2013 at 16:41

  Glad Påsk fina du! Underbar outfit!!!

  Kramar

 • Reply
  Anne
  March 28, 2013 at 18:16

  Vilken härlig stass men jag tycker att du ska ge farao i att flyga till Blåkulla :) Nu ska jag ställa mig vid spisen och se till att jag åtminstone har ett mål mat om dagen hela helgen! Hörs lite senare kanske om jag inte somnar?
  <3

 • Reply
  Nina
  March 28, 2013 at 18:21

  Glad Påsk fina Lingon, då möts vi på blåkulla :)

 • Reply
  Memelie
  March 28, 2013 at 21:49

  Påskkramar!!!

 • Reply
  Lingon
  March 28, 2013 at 22:44

  Glad Påsk!
  kramar

 • Reply
  Hilde
  March 29, 2013 at 07:46

  Hoppas du hade en fin tur till Blåkulla. Snyggast var du helt klart!
  Glad Påsk!
  kram

 • Reply
  Angelin
  March 29, 2013 at 21:32

  Så fin du er! Vidunderlig antrekk:)))
  klem og god påske!

 • Leave a Reply