14 In Odd Molly/ Provningar

Lite mera vårprovning

tootsie

Tootsie Coat, en av mina favoritkappor och jag önskar mig så en i beige eller coral. En beige har bott i garderoben tidigare men var lite liten i storlek. Den här ljusblåa, som är lite mer blå än på bilderna är i stl 4.

Tenfold knit

Tenfold knit jacket i stl 3, fin men inte för min modell för knäpper jag den får ni tuttchock. :) Men varför inte uppknäppt? Blusen till höger är Cotton anglais blouse i stl 3 den med. Väldigt vacker och rymlig i storlek.

brand

Firestarter remix dress i färgen multi stl 3, något stor tror jag och jag är mellan stl 3 och 2 i denna. Bra att veta till senare köp. :)

canna

Canna cardigan och lite otippat så älskar jag den blåa varianten mest. Så himla snygg till jeans! Jag provar en stl 2 för de andra var slut, kanske skulle en trea suttit bättre….eller inte.

Lovely knit biker jacket

Till sist min favorit då, Lovely knit biker jacket i färgen ruby. Här i stl 3 som jag tycker är lite stor och sladdrig för mig, en tvåa hade varit bättre i armlängd. I löve it!

Och ni får ursäkta mitt ansikte som gör lite som det vill på bilderna. Jag är inne i en period när jag mest gillar att fjanta mig framför spegeln och den har inte gått över än. Ja, och så ganska urusla provbilder, ni kan ju ursäkta det också nu när jag ändå är i farten. :)

Provbilderna är ändå mest till för mig tänker jag, i framtida shoppingsyfte, hehe…

Och jag vill prova mera! Miss Word dress, flera kappor och byxor och det kliar nästan i provrumsnerverna. Kom till mama….

Nu tvättstuga och sen snabbt ner i sängen. Trevlig kväll!

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Linda G
  February 18, 2013 at 21:13

  Mina ansikten?! Du har väl bara ett din toka:) Är så sugen på Biker LK:n…..Kram!

  • Reply
   Lingon
   February 18, 2013 at 22:00

   Grimaser I plural? För trött för att skriva bra. :-)
   Kram

 • Reply
  Linsan
  February 18, 2013 at 21:55

  Tack för härlig provning!! Skickade tillbaka min Biker Knit idag men tvekar nu… SÅÅÅ fin men bara sådär på mig.. Kram L

  • Reply
   Lingon
   February 19, 2013 at 21:24

   Det ska ju kännas rätt också.
   kramar

 • Reply
  Sanna
  February 19, 2013 at 07:59

  Ååå Firestarter remix dress multi. Den är bara så fin och jag ångrara så att jag inte förbeställt den. Fast jag vet ändp inet vilken storlek jag ska ha. Stor säger du men hur är ärmen och längden till mig som har feta armar och är ganska lång?

  Ha en fin dag!

  Kramis

  • Reply
   Lingon
   February 19, 2013 at 21:25

   Jag tror du kan ha en tvåa eller kanske etta?
   kramar

 • Reply
  Lotta
  February 19, 2013 at 15:42

  Tenfold knit gillade jag verkligen. <3

  Du har en "bloggutmaning" hos mig. http://lottasmat.blogspot.se/2013/02/8-fakta.html

  • Reply
   Lingon
   February 19, 2013 at 18:49

   Minsann? Tackar, tackar.
   Kram

 • Reply
  Katarina
  February 19, 2013 at 19:40

  Tack för provningen, Tootsien är så fin! Skulle själv velat ha en grå eller military om det funnits, men har svårt för dessa stela kappor, tänk om det var lite stretch i dem så man kan andas oxå och utan blodstopp i ärmarna;)
  Godbiten sist är dock favoriten! Skitsnygg på dig;)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   February 19, 2013 at 21:25

   Den är ganska rymlig tycker jag och den finns i grått i en äldre variant. Så himla fin.
   kramar och trevlig kväll

   • Reply
    Katarina
    February 19, 2013 at 23:27

    Ska försöka prova den vid tillfälle nånstans;) ja den finns ju grå i tidigare varianten. Corall är nog fin oxå. Kram

 • Reply
  Annette
  February 19, 2013 at 19:52

  Uhhh – den rubyfarvede Lovely Knit er FIN til dig! :))

  Kram

  • Reply
   Lingon
   February 19, 2013 at 21:26

   Tack! Jag drömmer om den. :)
   kramar
   L

 • Reply
  Angelin
  February 19, 2013 at 22:22

  Oi, så masse fint! Den blå Canna’n er min favoritt til deg:)
  klem

 • Leave a Reply