6 In Lingon om.....

Kaffe?

Jag vet inte hur det gick till, men jag är så i farten i dag. Kanske är det kaffet? Två timmar tidigare än vanligt steg jag upp och hela dagen ligger två timmar före.

Underligt, men bra.

Nu gäller det bara att hålla tempot och inte falla platt som en pannkaka på eftermiddagen? Vi får se hur det går med det, hihi.

Idag drömmer jag om tunna klänningar och försöker frammana känslan av att ha endast ett lager kläder på kroppen. Inte tre, fyra, fem, sex som idag.

Tunn klänning och sandaler? Inga strumpor…nejnej…

Jag lyckas inte riktigt få in känslan, jag har mer kliande halsduk och fuktiga kängor på näthinnan. Och så femtioelva lager kläder som bylsar sig runt min kropp.

Bara att gilla läget.

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sahra
  December 6, 2012 at 10:32

  Det är ju en risk man får ta med i beräkningen. Att man kraschar av utmattning på eftermiddagen. Men det kanske det är värt. Min erfarenhet är att man är sjukt effektiv de där ‘extratimmarna’.
  Kram

 • Reply
  Madde
  December 6, 2012 at 12:05

  Men wow, när gick du upp då?? För du går väl ändå upp ganska tidigt eller? Jag är lika trött som vanligt på morgonen, oavsett om jag går upp när klockan ringer, eller senare, som på helgen. Klem

 • Reply
  Anne
  December 6, 2012 at 12:44

  Jag gick min vanliga zombiewalk ut till köket i morse och famlade i lite kaffe i muggen. Nu ganska vaken hahah
  KRAM

 • Reply
  Emschen
  December 6, 2012 at 14:36

  Och jag bara ler när jag måste hoppa i mina termobrallor och tusen lager för att klara av att gå med barnen till fsk. Jag älskar det här vädret! Gör en snöängel som kommer du garanterat ha ett stort leende på läpparna! :)
  Kram

 • Reply
  Hilde
  December 6, 2012 at 19:40

  Ja, jag längtar med. Kaffe i droppform låter som en smart grej. Då är det bara att börja fylla på medan man ligger kvar i sängen och försöker vakna :-D
  Kram

 • Reply
  krannina
  December 6, 2012 at 19:54

  Det lät tidigt – undrar om du höll igång hela dagen!

  Jag gillar att vi får ha lite riktig vinter här nere i Skåneland :-D

  Kram

 • Leave a Reply